آخرین خبرعکس: مراسم تشییع پیکر حمید علیدوستی
3بازدید

واکنش دختران سعودی به مرگ ملک عبدالله

دستور حصر خانگی آنان را شخص پادشاه که پدرشان بود، صادر کرد و کمتر کسی علت اصلی این مسأله را می داند.

به گزارش شیعه آنلاین، سحر، مها، حلا و جواهر چهار دختر «ملک عبدالله بن عبدالعزیز آل سعود» هستند که از چهارده سال پیش در حصر و حبس خانگی به سر می برده اند.

دستور حصر خانگی آنان را شخص پادشاه که پدرشان بود، صادر کرد و کمتر کسی علت اصلی این مسأله را می داند.

در پی انتشار خبر درگذشت «ملک عبدالله بن عبدالعزیز آل سعود، سحر، مها، حلا و جواهر بیانیه ای صادر کرده و از مقامات ارشد آل سعود خواستند که دستور پایان حصر خانگی آنان را صادر کنند.

آنها در بیانیه کوتاهشان که فورا در فضای مجازی عربستان منتشر شد، نوشته اند: اکنون که ملک عبدالله فوت کرده و دیگر دلیلی برای حصر خانگی ما وجود ندارد. لطفا فورا دستور پایان حصر را صادر کنید.

لازم به ذکر است، در پی انتشار این بیانیه، هزاران تن از کاربران فضای مجازی مطالبی در این باره منتشر کردند. بسیاری از این کاربران مدعی شدند که این چهار دختر ملک عبدالله از مرگ پدرشان خوشحال شدند زیرا مطمئن هستند که با مرگ وی، در آینده ای نزدیک حصر خانگی آنان پایان خواهد یافت.

در همین حال برخی کاربران مدعی شده اند که این چهار شاهزاده سعودی، بلافاصله بعد از آزاد شدن قصد خروج از عربستان و پناهنده شدن در یکی از کشورهای اروپایی - احتمالا بریتانیا - را خواهد داشت.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۳/۱۱/۰۴ ۱۶:۴۴

اگه روش مي شد زنده به گورشون ميكرد.

سام۱۳۹۳/۱۱/۰۴ ۱۶:۳۴

بله پول كلاني كه دارند بايد هم بريتانياي (كبير) تحويلشان بگيرد.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.