آخرین خبرآمریکا با توافق پیشنهادی قطر به ایران موافقت کرد
5بازدید

MRI، وضعیت جراحی حقیقی را مشخص می‌کند

دروازه‌بان تیم ملی فوتبال کشورمان به دلیل شدت مصدومیت شاید نیاز به عمل جراحی داشته باشد.

به گزارش تسنیم، تیم ملی فوتبال کشورمان در حالی امروز (دوشنبه) از استرالیا به تهران بازمی‌گردد که برخی بازیکنان پس از رسیدن کاروان تیم به دبی، برای پیوستن به تیم‌های باشگاهی‌شان به ایرن نمی‌آیند اما علیرضا حقیقی برای پیگیری وضعیتش همراه با کاروان تیم ملی به کشور باز خواهد گشت.

دروازه‌بان تیم ملی از ناحیه کتف راست مصدوم شده و قصد دارد با حضور در ایران وضعیتش را دنبال کند. حقیقی پس از بازگشت به ایران از کتف مصدوم خود MRI می‌گیرد و حتی ممکن است پزشکان نظر به جراحی او نیز بدهند.

دروازه‌بان ایرانی تیم پنافیل پرتغال که در 3 بازی مرحله گروهی جام ملت‌ها دروازه تیم ملی را بسته نگه داشته بود، پیش از بازی با قطر و در تمرینات مصدومیتش از ناحیه کتف سمت راست تشدید شد. حقیقی با کمک پزشکان تیم ملی و آمپول‌های ترمیم کننده توانست در بازی با قطر، امارات و عراق نیز در چارچوب دروازه ایران قرار بگیرد اما پس از ضربه بازیکن عراق در لحظات پایانی دیدار مرحله یک چهارم نهایی شدت مصدومیتش بیشتر شد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.