آخرین خبربیانیه مهم سپاه در خصوص پایان جنگ با دشمن آمریکایی
1بازدید

تجهیز حماس به موشک‌های دوربرد ایرانی

یک روزنامه صهیونیستی اعلام کرد جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) طی سه روز گذشته 30 آزمایش موشکی انجام داده است.

یک روزنامه صهیونیستی اعلام کرد جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) طی سه روز گذشته 30 آزمایش موشکی انجام داده است.

به گزارش فارس، روزنامه صهیونیستی «یدیعوت آحارونوت» امروز (سه شنبه) مدعی شد جنبش مقاومت اسلامی فلسطین «حماس» در طی سه روز گذشته 30 آزمایش موشکی انجام داده است.

در این گزارش آمده است: گروه‌های فلسطینی و در مقدمه آنها حماس همچنان دست به آزمایشات موشکی گسترده در نوار غزه می‌زنند.یدیعوت در ادامه اعلام کرد 30 موشک مذکور به سمت دریا شلیک شده است.

این روزنامه افزود: هر از چند گاهی انفجارهایی از آسمان غزه شنیده و بعدا مشخص می‌شود که ناشی از آزمایش موشک بوده است و برخی رسانه‌های فلسطینی به نامیدن این اقدامات به عنوان «اقدامات مقاومت» اکتفا می‌کنند و توضیح بیشتری نمی‌دهند.

یدیعوت تاکید کرد که «گنبد آهنین» که در فاصله 40 کیلومتری از غزه است به صورت مستمر آزمایش‌های موشکی گروه‌های مقاومت را رصد می‌کند، این موشک‌ها از همه نوعی هستند که برخی از آنها موشک‌های دوربُرد ایرانی‌اند که در اختیار حماس قرار داده شده تا قبل از ورود به یک درگیری دیگر، این جنبش به خوبی خود را تجهیز کند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.