آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
0بازدید

الازهر فتوای قتل اعضای داعش را صادر کرد

جامعه الازهر مصر با محکوم کردن قتل یک خلبان اردنی از سوی تروریست های داعش، فتوای قتل اعضای این گروه تکفیری - تروریستی را صادر کرد.

جامعه الازهر مصر با محکوم کردن قتل یک خلبان اردنی از سوی تروریست های داعش، فتوای قتل اعضای این گروه تکفیری - تروریستی را صادر کرد.

به گزارش ایرنا، خبرگزاری فرانسه روز چهارشنبه از قاهره گزارش داد که این مرکز علمی که معتبرترین مرکز دانش پژوهشی اهل تسنن است خواستار قتل، و تصلیب ستیزه جویان گروه تروریستی داعش شده است.

جامعه الازهر پس از اقدام جنایتکارانه تروریست های داعش در سوزاندن یک خلبان اردنی اسیر چهارشنبه با انتشار بیانیه ای خواستار ˈقتل، تصلیب و مثله کردن اعضای گروه تروریستی داعشˈ شد.

انتشار ویدئوی سوزاندن خلبان اسیر اردنی واکنش های شدید رهبران بسیاری از کشورهای منطقه و جهان را بدنبال داشته است.

اردن نیز به تلافی اقدام تروریست ها دو تن از تروریست های زندانی در آن کشور را با اعدام مجازات کرد.

گروههای تروریستی النصره و داعش سالهاست با حمایت سرویس های اطلاعاتی غرب و برخی کشورهای عربی منطقه علیه دولت و مردم سوریه و عراق می جنگند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.