آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
0بازدید

ادعای رحیمی، رد گم‌کنی احمدی‌نژاد است

یک نماینده مردم در مجلس هشتم طرح بحث درباره پولی که به نمایندگان مجلس هشتم داده شده را موضوعی انحرافی و به منظور منحرف کردن افکار عمومی از اختلاس‌های کلان و پول‌های هنگفتی که در دولت قبل گم شده، دانست.

بهمن اخوان در گفت‌وگو باخانه ملت درباره بحث‌های مطرح‌شده پیرامون 1میلیارد و 200 میلیون تومانی که از سوی دولت دهم به برخی از نمایندگان مجلس هشتم داده شده، گفت: مطرح کردن این مساله که 1میلیارد و 200 میلیون تومان به برخی از نمایندگان مجلس هشتم داده شده، انحرافی است؛ مگر با عقل جور درمی‌آید کسی بتواند با 5 میلیون تومان نماینده شود؟

نماینده مردم در مجلس هشتم افزود: باید آقایان درباره هزاران میلیارد تومانی که در زمان دولت و مسئولیت آنها در کشور از بین رفته، توضیح دهند نه اینکه بخواهند با طرح یک موضوع انحرافی همچون دادن 5 میلیون تومان به برخی نماینده‌ها، آن تخلف‌های کلان را تحت‌الشعاع قرار دهند و ذهنها را از آن دور کنند.

وی بیان کرد: از نمایندگان مجلس اعم از اصولگرا و اصلاح طلب می‌خواهم با دامن زدن به این بحث، در زمین دولتمردان گذشته بازی نکنند و به جای پیگیری این مساله که آیا به هر نماینده 5 میلیون داده شده یا نه و اینکه او با آن پول چه کرده، به دنبال آن مبالغ هنگفتی باشند که در دولت نهم و دهم گم و گور شده است.

اخوان با بیان اینکه مطمئن هستم اگر نماینده ای هم این پول را دریافت کرده باشد صرف کمک به  امور خیریه،  بهزیستی، مساجد و حسینیه‌های منطقه خودشان کرده‌اند، ادامه داد: این حرکتی که برخی در مجلس به دنبال آن هستند، انحرافی است و دوستان نماینده مجلس باید پرونده‌های بالای هزارمیلیارد تومان‌هایی که انجام شده را پیگیری کنند.

نماینده مردم در مجلس هشتم طرح این بحث را ترفند دیگری از احمدی نژاد برای تخریب و تضعیف مجلس دانست و توضیح داد: آقای احمدی‌نژاد این بحث را شروع کرده و میخواهد بسیاری از پرونده‌ها دررابطه با بودجه‌های کلانی که نیست و در دولت او گم شده، تحت الشعاع قرار دهد و طرح این موضوع در راستای ادامه تخریب مجلس از سوی دولتمردان دولت نهم و دهم است.

اخوان با اشاره به نامه رحیمی گفت: من اگر به جای آقای رحیمی بودم، مسائل بزرگتری که در دولت احمدی نژاد رخ داده مطرح می‌کردم زیرا میزان اختلاس‌ها در دولت دهم نجومی بود و اگرچه  در دولتهای گذشته نیز همچون دولت آقای هاشمی یا آقای خاتمی بعضا فسادمالی مشاهده می‌شد ولی اختلاس‌های هزارمیلیاردی نداشتیم.

وی بیان کرد: آقای احمدی نژاد پس از کردان، بار دیگر رفاقتش را در پرونده رحیمی ثابت کرد؛ همانطور که درباره کردان چنین کاری کرد و کردان را با اصرار آورد و حیثیت او را به باد داد اکنون هم حیثیت رحیمی را از بین می‌برد.

این نماینده ادوار مجلس افزود: من نه قصد دفاع از رحیمی دارم، نه کردان ولی احمدی نژد همه رفقای خود را به میدان آورد و آنها را سیبل کرد. باید رفاقت احمدی نژاد را در معرفت و مرام تقدیر کرد!

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.