آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
9بازدید

جمشید نظمی:

فکرمی‌کردم خطیبی زودتر برکنار شود

مدیرعامل پیشین باشگاه تراکتورسازی تبریز گفت: با شرایطی که در هیات مدیره این باشگاه حاکم است، فکر می‌کردم رسول خطیبی زودتر برکنار شود.

جمشید نظمی در گفتگو با مهر، درباره برکناری رسول خطیبی از سرمربیگری باشگاه تراکتورسازی تبریز با بیان مطلب فوق اظهار کرد: من نمی‌خواهم خیلی به این موضوع وارد شوم ولی باید بگویم برکناری رسول خطیبی در این مقطع زمانی کار درستی نبود. اگر قرار به تغییرات بود، باید زودتر از این رخ می‌داد.

وی در ادامه افزود: البته با شرایطی که در هیات مدیره باشگاه حاکم است، فکر می‌کردم خطیبی زودتر از این برکنار شود. در این مقطع زمانی تغییر کادرفنی اشتباه بود، چون برای مربی جدیدی که می‌خواهد کار را دست بگیرد، فرصت کافی وجود ندارد.

مدیرعامل پیشین باشگاه تراکتورسازی در پاسخ به این پرسش که «آیا زمان مدیریت شما بحث برکناری خطیبی پیش آمده بود یا خیر؟»، تصریح کرد: من زمانی که در هیات مدیره باشگاه بودم، بعد از آنکه از نظر دیدگاهی با سایر اعضا به مشکل خوردم، صلاح دیدم از مدیرعاملی کنار بکشم زیرا ماندنم به ضرر خودم بود ولی تا آن موقع بحث برکناری خطیبی پیش نیامده بود.

نظمی افزود: آن موقع در هیات مدیره روی مدیرعامل بحث بود نه سرمربی! اول ما رفتیم و بعد هم نوبت به برکناری رسول خطیبی رسید. به نظرم به عباسی (مدیرعامل فعلی باشگاه) اشتباه مشاوره می‌دهند. مشاوره‌هایی که چه از داخل و چه از خارج باشگاه به عباسی می‌رسد، کار را به جای خوبی نمی‌رساند..

وی همچنین در خصوص گزینه‌هایی چون تونی اولیویرا، علی دایی، حمید استیلی و غیره که برای جانشینی خطیبی مطرح می‌شود، اظهار کرد: این اسامی گمانه‌زنی است. با شناختی که من از هیات مدیره فعلی دارم، شاید از پنج، شش اسمی که در رسانه‌ها مطرح شده، فقط یک یا دو نفر مدنظر باشند.

مدیرعامل پیشین باشگاه تراکتورسازی در پایان گفت: اعضای هیات مدیره قبل از بازی تراکتورسازی با پدیده علیه کادر فنی و رسول خطیبی مصاحبه کردند که این مصاحبه‌ها نشان می‌داد شرایط باشگاه معمولی نیست. آن صحبت‌ها کار درستی نبود ولی نشان می‌داد که تغییراتی در راه است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.