تهدید مقام روس علیه آمریکا با تکیه بر ایران

کد خبر: ۴۷۴۶۸۶
|
۲۲ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۵:۲۴ 11 February 2015
|
24828 بازدید
|
یک مقام وزارت دفاع روسیه گفت که اگر امریکا اوکراین را تسلیح کند، مسکو آن را اعلان جنگ تلقی می کند. این اقدام نه تنها تنش را در منطقه افزایش می دهد بلکه کرملین را وادار به پاسخی نامتقارن علیه واشنگن و متحدانش در دیگر جبهه ها می کند.

به گزارش تسنیم، بیزنس اینسایدر نوشت: یک مقام وزارت دفاع روسیه گفت که اگر امریکا اوکراین را تسلیح کند، مسکو آن را اعلان جنگ تلقی می کند. این اقدام نه تنها تنش را در منطقه افزایش می دهد بلکه کرملین را وادار به پاسخی نامتقارن علیه واشنگن و متحدانش در دیگر جبهه ها می کند.
 
ایوگنی بوژینکسی ژنرال بازنشسته ارتش روسیه که اکنون در یک انتسیتو پژوهشی مشغول به کار است گفت: مسکو تسلیح اوکراین توسط امریکا را حضور مستقیم این کشور در درگیری ها تلقی می کند.
 
یک عضو هیات مشاوران وزارت دفاع روسیه که حاضر به افشای نامش نبود به روزنامه روسی مسکو تایمز گفت: در صورتی که آمریکا به تسلیح اوکراین بپردازد، مسکو به درخواست همیشگی چینی ها برای ارائه تکنولوژی های برتر دفاعی پاسخ مثبت می دهد.
 
وی افزود: این تکنولوژی به چین در ساخت سلاح هایی که قادر به ضربه جدی به نیروی دریایی آمریکا است، کمک قابل توجهی می کند.
 
این مقام وزارت دفاع روسیه ادامه داد: ما می توانیم ایران را تشویق به جنگ با عربستان سعودی یا حمایت از آنها در این نبرد بکنیم، در این صورت قیمت نفت افزایش بسیاری خواهد داشت.
 
وی اضافه کرد: این دو پاسخ، تنها دو واکنش احتمالی روسیه خواهد بود.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۹۳
انتشار یافته: ۵۱
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۴۶ - ۱۳۹۳/۱۱/۲۲
جان ؟!! تشویق به جنگ با عربستان ؟!
مسعود انتظاری
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۴۸ - ۱۳۹۳/۱۱/۲۲
ایران دیگر اینقدر هم.خام نیست که به خاطر منافع شما وارد جنگ بشود
رحمن
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۴۹ - ۱۳۹۳/۱۱/۲۲
ایران کشوری نیست که علارغم توانیایی های زیادی که دارد با تناب دیگران به چاه برود. ایران کشور صلح و دوستی است. عربهای خلیج فارس هم در آینده نزدیک از عملکردشان نسبت به ایران پشیمان خواهند شد. عربهای خلیج فارس و عربستان قدر ایران را نمی دانند . امام خمینی خوب فرمودند نه شرقی نه غربی جمهوری اسلامی.
کاروشنلی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۲۶ - ۱۳۹۳/۱۱/۲۲
روسیه کثیف مثل همیشۀ تاریخ از خودش سرمایه گذاری برای جنگ نمی کند و علنا از موقعیت سیاسی و اقتصادی دیگر کشورها نهایت سوء استفاده را می نماید . باید به هوش باشیم ما را در گیر جنگ دیگری نکند
کاظمی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۳۱ - ۱۳۹۳/۱۱/۲۲
یعنی ایران معادل یک چوب دستی برای روسیه در مقابل امریکا ؟؟؟؟!!!!!ابزاری برای قربانی کردن و آنقدر به سر حریف زدن تا شکسته شود ؟؟؟!!! یا هرگاه لازم شد آن را به دور انداختن؟؟؟؟!!!!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۳۱ - ۱۳۹۳/۱۱/۲۲
آیا وقت آن نرسیده تا دولتمردان کشورمان واکنش لازم را در قبال اراجیف مقام روسی از خود نشان بدهند، مگر ایران مستعمره و یا بازیچه دست سیاست بازان روس هاست که برای منافع خود بخواهند با ایران بازی کنند.
ناشناس
|
France
|
۱۶:۳۴ - ۱۳۹۳/۱۱/۲۲
ایران اگر تصمیم بگیرد روزی به عربستان گوشمالی بزرگی دهد، نیازی به کمک روسها نخواهد داشت۰ روس ها بدانند برای بقای روسیه در مقابل غرب آنها خیلی بیشتر به ایران نیاز دارند که ایران به آنها۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۳۸ - ۱۳۹۳/۱۱/۲۲
مقام وزارت دفاع روسیه! ایران هیچ وقت شروع کننده جنگ نخواهد بود، ما نه تنها با مردم مسلمان عربستان و... حتی روسیه و امریکا مشکلی نداریم بلکه علاقمند به گسترش روابط هستیم، اگر تکنولويی خود را صادقانه در اختیار ایران قرار دادید نتیجه بهتری خواهید گرفت، فعلآ بک امتیاز منفی از بابت عدم تحویل اس300 در پرونده خود دارید، بهانه ها هم فقط برای آرام کردن وجدان خودتان خواهد بود.
من به عنوان شهروند ایرانی فکر می کنم این پاسخ خوبی برای این مقام روسی باشه: آمریکا وفادار تر از روسیه هست و هر چند ما احتیاجی به غرب و شرق نداریم ، در آینده شما قدرت ایران را خواهید دید
omid
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۴۰ - ۱۳۹۳/۱۱/۲۲
چه غلط ها. هیچ غلطی نمی تونید بکنید. در ضمن ایران هم بازیچه شما نیست
ناشناس
|
Germany
|
۱۶:۴۲ - ۱۳۹۳/۱۱/۲۲
مگه ما دست نشانده روسها هستیم که بخاطر انها وارد جنگ شویم.سابقه روسها در ایران بسیار بدتر از غربی ها بوده است
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
کدام دولت عملکرد بهتری داشته است؟