آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
0بازدید

جزئیات مرگ دامادها در انفجار ترقه

با مرگ یکی از مجروحان حادثه انفجار ترقه در قهدریجان اصفهان، آمار قربانیان این حادثه هولناک به ۳نفر رسید.

جزئیات مرگ دامادها در انفجار ترقه
 با مرگ یکی از مجروحان حادثه انفجار ترقه در قهدریجان اصفهان، آمار قربانیان این حادثه هولناک به ۳نفر رسید.

به گزارش همشهری، اين حادثه نيمه‌شب دوشنبه 27بهمن‌ماه در بخش قهدريجان شهرستان فلاورجان رخ داد و 5كشته و مصدوم برجاي گذاشت. بررسي‌ها نشان مي‌داد قربانيان نخستين حادثه 2پسر 22ساله به نام‌هاي مسعود درويشي و اميد جمالي هستند كه قرار بود به‌زودي رخت دامادي به تن كنند. هاجر راقبي، نامزد 18ساله مسعود درويشي، يكي از قربانيان حادثه انفجار ترقه در گفت و گو با همشهري مي‌گويد: مسعود پسرخاله مادرم بود و سال91 به خواستگاري‌ام آمد.

از آن روز به بعد با رضايت خانواده‌ها نامزد شديم و قرار بود اوايل سال94 مراسم عروسي‌مان را جشن بگيريم اما نشد. او ادامه مي‌دهد: آخرين‌بار عصر يكشنبه با او تماس گرفتم و گفت قرار است به مراسم عروسي پسرهمسايه‌شان برود تا اينكه خبر رسيد هنگام ساخت ترقه جانش را از دست داده است. دختر جوان مي‌گويد: گويا وقتي مسعود در مراسم عروسي پسرهمسايه بود، 2نفر از دوستانش به نام‌هاي اميد و مجيد از او خواستند براي ساخت ترقه به خانه اميد بروند.

اميد 2هفته پيش نامزد كرده و قرار بود جمعه همين هفته (اول اسفند) مراسم عقدشان را جشن بگيرند. طبقه دوم خانه اميد نيمه‌ساز بود. آن شب همگي به آنجا رفتند و حدود 25كيلو مواد محترقه همراهشان بود تا با آن ترقه بسازند. مي‌خواستند اين ترقه‌ها را در مراسم عروسي استفاده كنند كه يكدفعه اين مواد منفجر شد. شدت اين انفجار به حدي بود كه آوار بر طبقه اول ريخت طوري‌كه مادر و برادر اميد در طبقه اول بر اثر اين حادثه مصدوم شدند.

دخترجوان مي‌گويد: مسعود و اميد در دم جان باختند اما مجيد و 2مصدوم ديگر توسط اورژانس به بيمارستان منتقل شدند. دختر جوان با بغض مي‌گويد: چهارشنبه سوري نزديك است و واقعا از جوانان مي‌خواهم كه دست به اين كارهاي خطرناك نزنند. در همين حال عليرضا شفيعي مسئول پايگاه‌هاي اورژانس شهرستان فلاورجان گفت: پس از حادثه امدادگران اورژانس شهرستان فلاورجان مصدومان را به بيمارستان منتقل كردند. وي افزود: با وجود تلاش پزشكان مجيد هاشمي يكي از مصدومان حادثه نيز روزگذشته روي تخت بيمارستان تسليم مرگ شد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

یه نفر۱۳۹۳/۱۱/۲۹ ۱۳:۲۱

اینا میخاستن عملیات تروریستی انجام بدن یا جشن بگیرن؟!؟!؟!؟!؟!؟
25 کیلو مواد محترقه؟!؟!؟!!؟!؟!؟

علي۱۳۹۳/۱۱/۲۹ ۱۳:۰۴

اين ديگه ازترقه بازي گذشته و نارنجك منفجرشده!!!!!

جفری1۱۳۹۳/۱۱/۲۹ ۰۹:۵۹

باکمال تاسف عرض کنم خداوند به دختر خانم و بقیه خانواده صبر عطا نماید. دغدغه ما همیشه ازچهارشنبه آخرسال بود که قربانی میگرفت ولی الان چند روز باقیست از چهارشنبه یکماه قبل ازچهارشنبه سوری شروع به گرفتن قربانی شد.که ایکاش همانطور که صداوسیمای ما نسبت به خطرات چهارشنبه سوری هشدارهای لازم را به مردم میداد ارگانهای دیگرهم بیشتر دست به کار شوند تامانع برگزاری چنین خشونتهای مرگبار میشدندکسی مانع شادی مردم نیست ولی شادی که باعث عزادار شدن خانوادههای دیگری شوند این دیگر شادی نیست بلکه مزاحم شادی دیگران شدن است دو سال پیش برای یک کار معمولی کارم به بیمارستان افتاد شاهد آوردن قربانیا مراسم چهارشنبه سوری هم بودم که چشمم به یک آقای تقریبا 55ساله افتاد که صورتش کامل بانداژ شده بود رفتم پیشش پرسیدم شما دیگه چرا بنده خدا گفت من دراین مراسمات شرکت نمی کنم اما شبکار بودم داشتم میرفتم سرایستگاه که با سرویس به سرکار بروم که ناگهان طرقه به چشمم برخورد کرد

ناشناس۱۳۹۳/۱۱/۲۹ ۰۹:۲۵

به معنای واقعی کلمه یک بمب رو بردن توی خونه حالا هم میگن چرا ترکید؟ خب میترکه دیگه پ ن پ وامیسه تورو تماشا می کنه

ناشناس۱۳۹۳/۱۱/۲۹ ۰۸:۴۸

25کیلو مواد محترقه برای یک عروسی؟
این بهونه است حتما تدارکات فروش شب عید بوده

ناشناس۱۳۹۳/۱۱/۲۹ ۰۷:۳۵

دلم خیلی سوخت واقعا ناراحت کننده است اگر اصلا ترقه بازی نشود چه اشکالی پیش می آید ؟؟؟ صدای این ترقه ها نه تنها باید شادی نمی شود بلکه باعث ناراحتی هم هست .

جواد ج۱۳۹۳/۱۱/۲۹ ۰۷:۱۹

بی عقل ها.ما هم مثل شما جوونیم خب اگه میخوای خودتو بکشی یه سمی بخور یا دست کن تو برق.خونواده بدبخت چه گناهی کردن.

ناشناس۱۳۹۳/۱۱/۲۹ ۰۶:۴۴

قبل از این حادثه اگر میخواستی از این دختر جوان یا همسر آینده اش راجع به عملکردشان (ساختن ترقه) دست بکشند آیا همین حرف رو تحویل میداد؟ خدا چهارشنبه سوری امسال را هم به خیر بگذرونه.

ناشناس۱۳۹۳/۱۱/۲۹ ۰۳:۰۴

عنت به این کارها قدیما ما در چهارشنبه سوری از روی بوته می پریدیم به مراسم زیبای قاشق زنی می پرداختیم وفال گوش می ایستادیمود رکنار همسایه ها هر کس از میوه و تنقلات داشت را با هم سهیم میشد الان انگار چهارشنبه سوری که میشه آدم داره میره تو میدان جنگ آیا بهتر نیست دولت و شهرداری برنامه ای بریزند و در چند پارک برای جوانها برنامه بگذارند که در سطح شهر این صداها نباشد ؟ و مردم احساس امنیت بیشتری کنند؟از الان سروصداها برای چهارشنبه سوری آغاز شده است.

ناشناس۱۳۹۳/۱۱/۲۹ ۰۲:۰۸

هر چی دارم فکر می کنم چرا ترقی بازی مد شده، حتی وحشی ترین کشورها هم سنت چهارشبنه سوری شون حفظ کردند بدون ترقه بازی، چی شد که یکدیفعه رفت به سمت این چیزها

ناشناس۱۳۹۳/۱۱/۲۹ ۰۱:۴۲

خدا بیامرزدشان. ولی ای کاش جوانان ما کمی بیشتر از نعمت خدادادی عقل استفاده می کردند و این طور خود و خانوادهاشان را نابود نمی کردند.

ناشناس۱۳۹۳/۱۱/۲۹ ۰۰:۳۹

با اين طرز تفكر و رفتار بچه گانه خيلي زود بوده كه ازدواج كنن.

ناشناس۱۳۹۳/۱۱/۲۹ ۰۰:۱۱

25 كيلو مواد محترقه !!!

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.