آخرین خبرتوصیه پزشکیان به سفیران جدید ایران
1بازدید

کری و فابیوس در مورد ایران گفت وگو می کنند

جان کری و لوران فابیوس وزرای امور خارجه آمریکا و فرانسه، 7 مارس (16 اسفند) دیدار و در مورد مذاکرات هسته ای با ایران گفت وگو خواهند کرد.

جان کری و لوران فابیوس وزرای امور خارجه آمریکا و فرانسه، 7 مارس (16 اسفند) دیدار و در مورد مذاکرات هسته ای با ایران گفت وگو خواهند کرد.

به گزارش ایرنا به نقل از پایگاه خبری فرانسوی زبان اطلس انفو، جن ساکی سخنگوی وزارت خارجه آمریکا روز جمعه (دیروز) در نشست خبری روزانه خود اعلام کرد کری پس از سفر به سوئیس، عربستان و انگلیس، روز هفتم مارس (16 اسفندماه) برای دیدار با همتای فرانسوی اش به پاریس می رود.

به گفته وی، فابیوس و کری قرار است در این دیدار در مورد مسائل مختلفی چون مذاکرات درجریان برنامه هسته ای ایران، وضعیت اوکراین و مقابله با گروه تروریستی داعش، گفت و گو کنند.

بر پایه این گزارش، نشست آینده ایران با گروه 1+5 شامل چین، آمریکا، فرانسه، روسیه، انگلیس و آلمان برای روز 5 مارس (14 اسفند) در مونترو سوئیس پیش بینی شده است.

هفته گذشته تازه ترین دور این مذاکرات در ژنو برگزار شد. بر پایه دومین تمدید توافق موقت هسته ای، طرفین تا اول ژوئیه (تیرماه) برای رسیدن به توافق جامع هسته ای مهلت دارند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.