آخرین خبرسازمان جشنواره‌های سینمایی بالاخره تاسیس شد؟!
4بازدید

افشا دخالت آمريکا در تشکيل گروه داعش

یکی از سرکردگان داعش که از این گروه جدا شده گفت تشکیل داعش در پی توافقی میان " ابو ماریا الحقطانی"و آمریکا صورت گرفته است.

افشا دخالت آمريکا در تشکيل گروه داعش
یکی از سرکردگان داعش که از این گروه جدا شده گفت تشکیل داعش در پی توافقی میان " ابو ماریا الحقطانی"و آمریکا صورت گرفته است.

 به گزارش باشگاه خبرنگاران به نقل ازشبکه العالم ؛ یکی از سرکردگان داعش که از این گروه جدا شده گفت تشکیل داعش در پی توافقی میان " ابو ماریا الحقطانی" و آمریکا صورت گرفته است. وی که این سخنان را پس از رسیدن به آلمان ایراد کرده و خواسته تا نامش فاش نشود، افزوده است: القحطانی در سال 2005 به همراه بسیاری از سرکردگان داعش از جمله ابوبکر البغدادی در زندان « بوکا»ی عراق در بند بوده است که پس از مذاکره با آمریکایی ها وعده داده است که در ازاء آزادی همه همراهانش، گروهی را برای جنگ با ایران و حزب الله لبنان تشکیل خواهد داد.

وی همچنین چگونگی فرار خود همراه با چند زن ایزدی از عراق را اعلام کرده و گفته است قرار است در دادگاهی در آلمان به عنوان شاهد این زنان حاضر شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.