آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
2بازدید

اخبار کوتاه از پرسپولیس

پرسپولیس قرمز می‌پوشد، بنیادکار آبی

کاروان پرسپولیس ساعت ۲ بامداد امروز به تاشکند رسید و شرایط آب‌و‌هوایی این شهر مورد رضایت اعضای این تیم قرار گرفت.

به گزارش تسنیم، کاروان 29 نفره پرسپولیس ساعت 2 بامداد امروز به وقت محلی به تاشکند رسید و در هتل اینترکونتی‌ننتال این شهر مستقر شد. پرسپولیسی‌ها فکرمی‌کردند هوای تاشکند بسیار سرد خواهد بود و به این خاطر با تجهیزات کامل راهی ازبکستان شدند اما وقتی به تاشکند رسیدند متوجه  شدند که هوای آنجا تفاوت چندانی با تهران ندارد.

* با توجه به اینکه کاروان سرخپوشان نیمه شب به تاشکند رسید اکثر بازیکنان این تیم صبح سر میز صبحانه حاضر نشدند و خواب را ترجیح دادند.

* هوای امروز تاشکند 12 درجه بالای صفر است و با پیگیری سرخپوشان فردا نیز هوای این شهر متعادل خواهد بود و خبری هم از بارش باران نیست.

* هتل محل اقامت سرخپوشان 5 ستاره است و اعضای این تیم از امکانات آن رضایت کامل دارند.
* ساعت 11 امروز به وقت محلی تاشکند جلسه  هماهنگی بازی برگزار شد. در این نشست قرار شد پرسپولیس با لباس یکدست قرمز به میدان برود و تیم میزبان نیز آبی بپوشد.

* ساعت 12:30 به وقت محلی نشست خبری مربیان دو تیم برگزار می‌شود و قرار است درخشان به همراه یکی از بازیکنان پرسپولیس در این نشست حاضر شود. مسئولان ای‌اف‌سی به پرسپولیسی‌ها اجازه داده‌اند که انتخاب بازیکن برای حضور در نشست خبری به تصمیم آنها باشد و اجباری برای حضور کاپیتان‌های دو تیم در کنفرانس نیست.

* آخرین تمرین پرسپولیس قبل از مصاف با بنیادکار ساعت 18 امروز به وقت محلی در زمین اصلی برگزار می‌شود.

دیدار بنیادکار و پرسپولیس فردا ساعت 16:30 به وقت تهران برگزار خواهد شد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.