آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
3653بازدید

تعرفه واردات برنج افزایش یافت

وزیر بازرگانی از افزایش تعرفه واردات برنج از ابتدای فروردین ماه امسال برای حمایت از تولیدکنندگان داخل خبر داد و گفت: هم اکنون نوساناتی در قیمت برنج مشاهده نمی شود.

مسعود میرکاظمی در گفتگو با مهر در خصوص زمزمه های افزایش قیمت برنج داخلی و اقداماتی که وزارت بازرگانی در این خصوص انجام خواهد داد، گفت: تعرفه برنج به دلیل حمایت از تولید کنندگان از ابتدای فروردین ماه امسال افزایش یافته است.

وزیر بازرگانی افزود: پیش از این قیمت برنج افزایش یافته بود، اما به دلیل اینکه قیمت جهانی برنج رو به کاهش است، قیمت برنج داخلی نیز کاهش یافت.

وی دلیل افزایش تعرفه قیمت برنج را حمایت از برنجکاران عنوان و تصریح کرد: این افزایش تعرفه در دراز مدت تاثیر خود را بر بازار داخل خواهد گذاشت.

میرکاظمی بر حمایت از تولید کنندگان داخلی تاکید و بیان کرد: هم اکنون نوساناتی در قیمت برنج مشاهده نمی شود.

به گزارش مهر، علی میرزایی عضو کمیسیون کشاورزی مجلس چندی پیش گفته بود: واردات بی رویه برنج مشکلات مالی زیادی برای شالیکاران ایجاد کرده است.

وی افزوده بود: واردات بی رویه انواع برنجهای خارجی سبب شده است تا کشاورزان در فروش برنج با مشکلات عدیده ای مواجه شوند و براثر فشار مالی محصول خود را پایین تر از نرخ واقعی به فروش برسانند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۸۸/۰۲/۲۷ ۱۱:۲۶

تا پارسل قیمت بهترین برنج که همان باسماتی درجه یک هندی هر تن 850 دلار بود یعنی هرکیلو 800 تومان،هالا اگر 1000 تومان هم شده باشه ،میازه که برنج را وارد کنیم و در مزارع مان به جای برنج چیز های دیگری بکاریم که با قیمت جهانی رقابت کنند ،نه اینکه به زور تعرفه بخواهیم برنج تولید داخل را گران بفروشیم به مصرف کننده که تولید کننده را راضی کنیم.

ناشناس۱۳۸۸/۰۲/۲۶ ۱۲:۲۷

با افزایش تعرفه و کاهش ارزش گمرکی نوسانات زیاد نخواهیم داشت .رسانه ها به تعرفه اهمیت زیادی می دهند ولی آنچه که اهمیت دارد ارزش گمرکی می باشد مثلا فبلا ارزش گمرکی برنج هندی 1250 دلار بود و ماخذ 4 درصد حقوق ورودی و به ازاء هر کیلو 1500 ریال که در کل می شود 2000 ریال ولی امسال شده 25 درصد از 950 دلار کا می شود 2300 ریال .پس زیاد افزایش پیدا نکرده .و آنچیزی که بیشتر تاثیر گذار است ارزش گمرکی است که متاسفانه آنجور که باید پرداخته نمی شود.

ناشناس۱۳۸۸/۰۲/۲۶ ۱۲:۱۸

چرا تمام سياستها درجهت توليدكننده وتوزيع كننده است مگر ما مصرف كنندگان دل نداريم؟ خدا به فرياد ما برسد

ناشناس۱۳۸۸/۰۲/۲۶ ۱۱:۴۵

افزایش تعرفه باعث افزایش قاچاق برنج خواهد شد. که سود بیشتری نصیب قاچاقچیان می شود.

ناشناس۱۳۸۸/۰۲/۲۶ ۱۰:۳۹

گناه مصرف کننده چیست که باید جنس گران بخرد

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.