آخرین خبرعکس: جلسه هیئت عالی نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام
1493بازدید
۰

يحيي‌زاده:سه مدير و شش مربي متهم به سوءاستفاده مالي هستند

حجت‌الاسلام سيدجلال يحيي‌زاده گفت: مساله بستن قراردادهاي صوري در راستاي فرار از پرداخت ماليات و مسائل ديگر بايد مورد پيگيري قرار گيرد.

رييس كميته تربيت بدني و جوانان مجلس با اشاره به قراردادهاي بازيكنان و مربيان فوتبال به ايسنا، گفت: در ارتباط با نظارت بر اين موضوع طي يكي - دو سال گذشته بارها، دغدغه خود را به سازمان و مسوولان مرتبط منعكس كرده و آن‌ها معمولا قول‌ها و تعهداتي نسبت به حل اين موضوع داده‌اند.

وي افزود: حتي همان طور كه همه مشاهده كرده‌اند آنها در چند ماه اخير هم در مصاحبه‌ها از طريق رسانه‌ها بر اين موضوع تاكيد داشته‌اند.

اين عضو كميسيون فرهنگي مجلس خاطرنشان كرد: متاسفانه آن گونه كه خبر داريم اقدامي عملي در اين راستا صورت نگرفته است. در واقع يكي از مهم‌ترين راه‌هايي كه در ورزش و فوتبال به فساد انجاميده، پول‌هاي هنگفتي است كه برخي از ورزشكاران، ‌دست‌اندركاران و كادر فني دريافت مي‌كنند. واقعا در كشور ما نبايد اين مساله يك عرف شود و اصولا در اين مملكت با توجه به دستمزدها و حقوق‌هايي كه داده مي‌شود اين مساله اصلا منطقي نخواهد بود و بايد به شكلي ساماندهي شود.

يحيي‌زاده افزود: مساله بدتر و تلخ‌تر آن است كه با آن كه بارها در مجلس تذكر داده شده و در اين راستا ما نيز پيگيري‌هاي هم داشته‌ايم - كه اميدواريم سازمان بازرسي هم كه در اين مورد ورودي داشته بهتر و عميق‌تر ورود پيدا كند - برخي قراردادها به صورت صوري بسته مي‌شود و معمولا ورزشكاران براي فرارهاي مالياتي و مسائل ديگر و حتي گاهي براي كم كردن فشار هواداران، آن چيزي كه تحت عنوان قرارداد مي‌بندند را به صورت صريح و آشكار به مردم منعكس نمي‌كنند.

به گفته رييس كميته تربيت بدني و جوانان مجلس گفت: ‌بعضا قراردادي كه ذكر مي‌كنند تنها 10 درصد مبلغ واقعي است و اين موجب مي‌شود سوءاستفاده‌هاي متعدد و فراواني از سوي واسطه‌ها، برخي دست‌اندركاران و سرمربيان، حتي برخي افرادي كه در بعضي از رسانه‌ها كار مي‌كنند و افراد ديگري صورت گيرد. هم اكنون نيز متاسفانه طبق بررسي‌هاي ما حدود سه نفر از مربيان و شش تن از مربيان چنين اتهامي به سمت آن‌هاست كه طبيعتا خودشان بايد پاسخگو باشند كه اميدواريم اين مساله صحت نداشته باشد.

نماينده تفت و ميبد گفت: حال چه موضوع مربيان و مديران صحت داشته باشد يا نه، فضايي كه ايجاد كرده‌ايم مي‌تواند به چنين وضعيتي دامن بزند و اين معضل و مشكل اگر هنوز هم وجود ندارد به زودي در ورزش ما به وجود خواهد آمد.

وي يكي از كارهاي اصلي و اساسي مجلس را بررسي و پيگيري اين مساله دانست و گفت: اگر سازمان تربيت بدني در اين مورد زودتر اقدام نكند، ديگر وظيفه كميسيوني و مجلس خود مي‌دانيم كه به اين مساله ورود پيدا كرده و مشكل را برطرف كنيم.
Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.