آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
1بازدید

فریب آرامش این تصویر را نخورید

تصویر استثنایی منتشر شده توسط نشریه نیوساینتیست از توفان دریایی Maysak دو چهره کاملا متفاوت یعنی آرام و وحشی یکی از بزرگترین پدیده های طبیعی جهان را به نمایش می گذارد.

تصویر استثنایی منتشر شده توسط نشریه نیوساینتیست از توفان دریایی Maysak دو چهره کاملا متفاوت یعنی آرام و وحشی یکی از بزرگترین پدیده های طبیعی جهان را به نمایش می گذارد.

به گزارش خبرگزاری مهر، شاید کمتر کسی باور کند تصویری که در بالا دیده می شود و گویی در اوج سکوت و آرامش فضا تهیه شده مربوط به یکی از پر سر و صداترین پدیده های طبیعی زمین یعنی توفان دریایی Maysak باشد، توفانی که به جهت شدت وزش و قدرت تخریب در طبقه بندی ۴ قرار دارد.

فریب آرامش این تصویر را نخورید

این تصویر توسط سامانتا کریستوفورتی نخستین فضانورد زن ایتالیایی حاضر در ایستگاه فضایی بین المللی تهیه شده است.

آنچه که در این تصویر دیده می شود گویای آن است که یکی از مخرب ترین پدیده های زیست محیطی زمین تا چه حد می تواند از بالا یعنی از فضای بیکران ساکت و آرام به نظر برسد.

این توفان دریایی تاکنون ۵ قربانی در جزیره ای واقع در میکرونزی برجای گذاشته و در عین حال خسارات جدی نیز به ساختمانها وارد کرده است.

توفان دریایی Maysak از چند ساعت پیش به فیلیپین رسیده هر چند سرعت و قدرت تخریب آن تا حدی کاهش یافته است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

محمد جعفر۱۳۹۴/۰۱/۱۷ ۱۲:۲۷

واقعا چه کارخوبی کردین این اطلاع رسانی را کردید.

من واقعا داشتم فریب آرامش عکس رامی خوردم. امیدواریم همیشه تابناک اینقدر هوشیار و گوش به زنگ باشد و اطلاعات اساسی و پشت پرده وقایع زیست محیطی را به مردم ایران بدهد.

ناشناس۱۳۹۴/۰۱/۱۷ ۱۲:۲۲

واااااااای.
عاشق اینجور پدیده ها هستم.
چقدر خوب میشد تو کشور ما هم گردبادهای وحشتناک میومد.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.