کشف سنجابهای قاچاق در کردستان
مدیرکل محیطزیست استان کردستان گفت: دو محموله بزرگ قاچاق سنجاب ایرانی در کردستان کشف و ضبط شد.

مدیرکل محیطزیست استان کردستان گفت: دو محموله بزرگ قاچاق سنجاب ایرانی در کردستان کشف و ضبط شد.
عبدالوحید ریاضیفر در گفتوگو با ایسنا تصریح کرد: خوشبختانه همکاری همیشگی و هوشیاری پرسنل نیروی انتظامی موجب شد که در چند روز گذشته دو محموله قاچاق سنجاب ایرانی از سوداگران کشف و ضبط و تحویل این ادارهکل شود.
وی افزود: پرسنل نیروی انتظامی استان زنجان، 167 بتانه سنجاب ایرانی که از استان کردستان توسط سه قاچاقچی حیات وحش جهت فروش در حال خارج شدن از استان بود را کشف و ضبط و افراد متخلف را دستگیر و روانه مراجع قضایی کردند.
مدیرکل محیط زیست کردستان خاطرنشان کرد: 52 بتانه سنجاب دیگر نیز توسط پرسنل نیروی انتظامی استان همدان کشف و ضبط شده است.
ریاضیفر تصریح کرد: این تعداد سنجاب در جنگلهای بلوط بانه و مریوان توسط محیطبانان استان کردستان رهاسازی و به دامان طبیعت و زیستگاههای خود بازگردانده شدند.
وی بار دیگر از همکاری بیدریغ پرسنل نیروی انتظامی در حفظ حیات وحش و نگهداری از میراث طبیعی استان تشکر و قدردانی کرد.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظرات بینندگان
اصلا تا حالا فکر کرده اید که پیشگیری بهتر از درمان تا حالا فکر کرده اید این بنده خداهای قاچاقچی که همچین اسمشون میارین انگار گناه کبیره می کنند چگونه باید خرج زندگی و نان شبشان را در بیاورند قبل از اینکه باند متلاشی کنید سعی کنید اینها سر کاری چیزی بگذارید که نان شبشان تامین شود وقتی کار ندارند مجبورند این کارها را بکنند
واقعا خجالت اوره
خدا را شکر
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.