آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
2بازدید

دعوت رسمی از ایران برای شرکت در «ژنو-3»

فرستاده ویژه سازمان ملل به سوریه رسما از تهران خواست که برای حل بحران سوریه در نشست «ژنو-3» شرکت کند.

فرستاده ویژه سازمان ملل به سوریه رسما از تهران خواست که برای حل بحران سوریه در نشست «ژنو-3» شرکت کند.

به گزارش خبرگزاری فارس، «استفان دی میستورا» فرستاده ویژه سازمان ملل به سوریه رسما از جمهوری اسلامی ایران دعوت کرد که در کنفرانس «ژنو-3» مشارکت داشته باشد.

خبرگزاری جمهوری اسلامی ایران گزارش داد که دی میستورا امروز سه‌شنبه به صورت رسمی از تهران خواست برای حل بحران سوریه در نشست «ژنو-3» شرکت کند.

دی‌میستورا چندی پیش ایران را در سوریه صاحب‌نفوذ دانسته و گفته بود که این کشور حق دارد بخشی از راهکار در دمشق باشد.

نماینده سازمان ملل در امور سوریه درباره شرکت ایران در این رایزنی‌ها نیز گفته بود که «ایران یک کشور عضو سازمان ملل متحد و یک بازیگر مهم و اصلی در این منطقه (خاورمیانه) است و تأثیر به سزایی بر رخدادهای سوریه دارد. ما از همه طرف‌ها از جمله ایران دعوت خواهیم کرد».

وی تأکید کرده بود که ماه آینده رایزنی میان همه طرف‌های سوری و جامعه مدنی آغاز خواهد شد البته مشروط بر اینکه «بان کی مون» دبیر کل سازمان ملل در پایان ماه می ارزیابی از نتایج این رایزنی‌ها داشته باشد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.