آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
0بازدید

پایان سردرگمی ۸ ساعته مسافران نجف

مسافران پرواز 6357 شرکت هواپیمایی تابان پس از 8 ساعت از بلاتکلیفی خارج شدند تا در دو گروه عازم نجف اشرف شوند.

مسافران پرواز 6357 شرکت هواپیمایی تابان پس از 8 ساعت از بلاتکلیفی خارج شدند تا در دو گروه عازم نجف اشرف شوند.

به گزارش ایسنا، پس از آنکه مسافران پرواز شماره 6357 شرکت هوایپمایی تابان که از تهران عازم نجف اشرف بودند به دلیل نقص فنی نتوانستند به مقصد اعزام شوند، بعد از 8 ساعت بلاتکلیفی در فرودگاه امام خمینی از سرگردانی خارج شدند.

طبق تصمیم اتخاذ شده این شرکت هواپیمایی، مسافران این پرواز که باید ساعت 13 امروز عازم نجف می‌شدند به دو گروه تقسیم شدند که گروه نخست ساعت 22:30 امشب و گروه دوم فردا صبح عازم نجف خواهند شد.

این در حالی است که مسافران این پرواز از نحوه اطلاع‌رسانی این خط هوایی درباره زمان پرواز گلایه داشتند.

پرواز شماره 6357 شرکت هواپیمایی تابان امروز ساعت 13 با طی کردن مراحل مقدماتی، باند فرودگاه بین المللی امام خمینی (ره) را به مقصد نجف اشرف ترک کرده بود که پس از حضور حدود یک ساعت و نیم در آسمان به دلیل نقص فنی به وجود آمده در طی مسیر و آنچه از دست دادن یکی از موتورهای هواپیما اعلام شده مجبور به بازگشت به فرودگاه امام خمینی شد. این هواپیما حوالی ساعت 14:30 مجددا به تهران بازگشت تا مسئولان ایرلاین مربوطه مقدمات لازم برای جابجایی پرواز انجام دهند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

علیرضا ح۱۳۹۴/۰۲/۰۹ ۰۸:۵۱

از دست دادن یکی از موتور ها! خدای من. باز هم خدا رو شکر که اتفاق تلخی نیفتاده.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.