آخرین خبرازدواج‌ مجدد و پیوندهای نامتقارن ایرانیان در سایه آمارهای خاموش
4بازدید
۰

روحانی: امنیت عراق را امنیت ایران می‌دانیم

رییس جمهوری روز چهارشنبه، امنیت عراق را امنیت ایران دانست و تصریح کرد که ثبات و امنیت عراق برای ایران بسیار حائز اهمیت است.

رییس جمهوری روز چهارشنبه، امنیت عراق را امنیت ایران دانست و تصریح کرد که ثبات و امنیت عراق برای ایران بسیار حائز اهمیت است.

به گزارش خبرنگار ایلنا٬ حجت‌الاسلام و‌المسلمین حسن روحانی در نشست خبری مشترک با فواد معصوم٬ گفت: ایران آمادگی دارد در راستای حفظ ثبات، امنیت و مقابله با تروریسم، کمک کند و از هیچ مساعدتی که دولت عراق بخواهد، دریغ نمی‌کند.

روحانی همچنین به بمباران و کشتار مردم مظلوم یمن اشاره کرد و گفت: یمن امروز دیگر یک مساله منطقه‌ای و سیاسی نیست٬ بلکه یک مساله انسانی برای منطقه و جهانیان است و ندای مظلومیت مردم یمن امروز باید به گوش همه انساندوستان جهان رسانده شود.

روحانی یادآور شد: در گفت‌وگو‌ها با آقای فواد معصوم رئیس جمهور عراق٬ دربارهٔ اتصال راه‌آهن و بزرگراه‌های دو کشور٬ تردد کالا‌ها و مسافران و در زمینه همکاری بیشتر در حوزه نفت و گاز و انرژی و صنعت، گفت‌و‌گو کرده‌ایم.

رئیس جمهور کشوورمان همچنین خاطر نشان کرد: ایران هرگونه کمکی که دولت عراق برای مقابله با تروریست بخواهد ارائه می‌کند٬ زیرا ما امنیت عراق را امنیت ایران می‌دانیم.

وی ادامه داد: در رابطه با مسائل ریزگرد‌ها نیز صحبت‌هایی انجام شد. ریزگرد‌ها یک مشکل زیست محیطی برای کل منطقه است. راه حل مقابله با این پدیده نیز همکاری همه کشورهای منطقه است. ما برای حل این مشکل با رئیس جمهور عراق نیز گفت‌و‌گو کرده‌ایم.

رییس جمهوری سپس به موضوع خطر تروریسم اشاره کرد و اظهارداشت: در مذاکراتمان در خصوص خطر تروریسم برای کل منطقه اتفاق نظر داشتیم و اینکه برای مبارزه با تروریسم، باید یک همکاری منطقه‌ای شکل بگیرد.

رئیس جمهور کشورمان درادامه با اشاره به اینکه تروریسم خطری برای کل منطقه است٬ خاطرنشان کرد: ‌ در این گفت‌وگو‌ها به این نظر مشترک دست یافتیم که باید با تروریسم در کل منطقه مواجه شد. اخراج تروریست‌ها در عراق و تجمع آن‌ها در سوریه خطر تروریست‌هارا از بین نبرده است، زیرا تروریسم خطری برای کل منطقه است.

روحانی در پایان با بیان اینکه همه منطقه باید برای مقابله با تروریست‌ها با یکدیگر همکاری کنند٬ گفت: آنهایی که فکر می‌کنند تروریست‌ها به نفع آنها عمل می‌کنند، اشتباه کردند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.