آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
1بازدید

مسابقات تکواندوی قهرمانی جهان - روسیه

نصرآزادانی مقتدرانه آغاز کرد

مرحله مقدماتی وزن 68- کیلوگرم رقابتهای تکواندوی قهرمانی جهان آغاز شده است و علیرضا نصرآزادانی در نخستین گام نماینده غنا را از پیش رو برداشت.

به گزارش فدراسیون تکواندو، سومین روز از بیست و دومین دوره مسابقات تکواندوی قهرمانی جهان (G12) با برگزاری مرحله مقدماتی رقابتهای اوزان 67- کیلوگرم زنان و 68- کیلوگرم مردان از صبح امروز (پنجشنبه) در ورزشگاه "تراکتور" شهر چلیابیسنک آغاز شده است.

علیرضا نصرآزادانی نماینده وزن 68- کیلوگرم، در نخستین گام به مصاف "چارلی کروم ول" بلندقامت غنایی رفت و با نتیجه 20 بر 7 پیش از پایان راند سوم برنده از شیاپ چانگ خارج شد و به مرحله بعد راه یافت.

کاپیتان تیم ملی تکواندوی کشورمان در ادامه باید با یکی از نمایندگان سوئد، قبرس و مکزیک مبارزه کند.

این خبر لحظه به لحظه در حال بروزرسانی است ...

همچنین عصر امروز (پنجشنبه) از ساعت ١٩ به وقت محلى مرحله نیمه نهایی و نهایی وزن 74- کیلوگرم برگزار می‌شود که مسعود حجی زواره برای راهیابی به فینال رقابتهای وزن پنجم باید با نماینده کشور میزبان "البرت گائون" (نایب قهرمان دوره قبل مسابقات جهانی) مبارزه کند.

شب گذشته نیز فرزان عاشورزاده در وزن 58- کیلوگرم نشان زرین طلا را به گردن آویخت.

این دوره از مسابقات از روز سه شنبه (22 اردیبهشت ماه) در 8 وزن جهانی با حضور 875 تکواندوکار از 136 کشور به میزبانی روس‌ها آغاز و دوشنبه (28 اردیبهشت ماه) به پایان می رسد.

تیم ملی کشورمان در بخش مردان در تمامی اوزان و در بخش زنان در 5 وزن حضور پیدا کرده است.

به نفرات اول این مسابقات 120 امتیاز، نفرات دوم 72 امتیاز و نفرات سوم 43.20 امتیاز در راه کسب سهمیه المپیک ریو 2016 تعلق خواهد گرفت.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.