آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
1بازدید

تکذیب شایعات صدور حکم دو مامور عربستانی

رئیس سازمان حج و زیارت آخرین پیگیری ها در خصوص پرونده دو مامور پلیس خاطی عربستان را تشریح کرد.

تکذیب شایعات صدور حکم دو مامور عربستانی
رئیس سازمان حج و زیارت آخرین پیگیری ها در خصوص پرونده دو مامور پلیس خاطی عربستان را تشریح کرد.

سعید اوحدی رئیس سازمان حج و زیارت در گفت و گو با خبرنگار رفاهی باشگاه خبرنگاران با اشاره به شایعات منتشرشده در فضای مجازی تکذیب صریح شایعات صدور حکم دو مامور عربستانی اظهار کرد: با توجه به آخرین تماسی که روز گذشته با سرکنسولگر جمهوری اسلامی ایران در جده داشتیم، وی اعلام کرد که پرونده دو پلیس خاطی کامل شده و از دادسرا به محکمه فرستاده شده است.

وی با بیان اینکه محکمه آخرین مرحله برای صدور رای است، افزود:بر اساس گفته سرکنسولگری ایران صدور رای حداقل 10 روز طول می کشد، لذا هر گونه شایعه مبنی بر صدور حکم دو مامور پلیس خاطی عربستان قطعا شایعه است.

شایان ذکر است ساعاتی پیش شایعاتی مبنی بر صدور حکم دو مامور عربستانی در شبکه های اجتماعی منتشر شد که براساس آن دو پلیس عربستانی به اشدمجازات( زدن گردن با شمشیر) محکوم شدند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.