آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
2بازدید

نیازمند صداقت و حُسن ظن در جامعه هستیم

رئیس مجمع نمایندگان لرستان گفت: باید کارهای خیر مانند مدرسه‌سازی را به همه جنبه‌های جامعه بکشانیم؛ چراکه مدرسه‌سازی مبارزه با جهل است و انبیاء و اولیا الهی نیز برای مبارزه با جهل آمدند.

به گزارش ایسنا، علی کائیدی در هفدهمین جشنواره خیرین مدرسه‌ساز استان بیان کرد: کار خیرین مدرسه‌ساز در راستای کار انبیاء و اولیا الهی است چراکه آن‌ها در زمینه مبارزه با جهل اقدام کرده‌اند.

وی با اشاره به این فرموده امام علی(ع) که بهترین مال و ثروت آن مالی است که در راه خدا انفاق شود، افزود: بزرگ‌ترین خیران در طول تاریخ پیامبراکرم(ص) و امام علی(ع) بوده‌اند امام علی(ع) در مدینه چاه‌هایی را حفر و آن‌ها را وقف می‌کرد.

کائیدی اضافه کرد: کار مدرسه‌سازی یک بلوغ معنوی و یک اقدام خداپسندانه است این کار یک صدقه جاریه است که برای فرزند و بازماندگان انسان باقی می‎ماند باید کار خیر را به همه جنبه‌های جامعه بکشانیم چراکه مدرسه‌سازی مبارزه با جهل است و انبیاء و اولیا الهی نیز برای مبارزه با جهل آمدند.

رئیس مجمع نمایندگان لرستان اضافه کرد: امروز نیازمند صداقت و حُسن ظن در جامعه هستیم در طول دوران انقلاب اسلامی هیچ زمانی حتی دوران دفاع مقدس نیز به اندازه امروز، دشمنان و ابرقدرت‌ها بر ایران فشار وارد نکرده‌اند.

کائیدی افزود: امسال که به نام همدلی و همزبانی نام‌گذاری شده است باید توجه داشت که ما دیگر از همزبانی عبور کرده‌ایم و در این برهه نیازمند همدلی هستیم.

وی خاطرنشان کرد: امروز داعش در افغانستان سربازگیری می‌کند باید دولت ملت را کمک کند و در مقابل ملت نیز دولت را یاری دهد تا بتوانیم در مقابل توطئه‌های دشمن پیروز شویم.

نماینده مردم پل‌دختر در مجلس شورای اسلامی گفت: کاری که خیرین انجام می‌دهند نباید منحصر به مدرسه‌سازی شود نیاز است در هر محله افراد با تمکن مالی افراد نیازمند را شناسایی و در جهت رفع نیازهای آن‌ها اقدام کنند.

وی گفت: آن‌چه کشور ما در مقابل توطئه‌های دشمنان محافظت کرده همدلی و همزبانی ملت و دولت است اگر این همدلی نبود اولین گزینه آمریکا حمله نظامی به ایران بود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.