آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
2بازدید

انتقاد جدی رئیس دورتموند از یوفا

رئیس سازمان لیگ آلمان بعد از شکست اتحادیه فوتبال اروپا یوفا در انتخابات کنگره فیفا به انتقاد از ناکارامدی فدراسیون قاره سبز پرداخت.


به گزارش "ورزش سه"، راینارد راوبال که رئیس باشگاه دورتموند هم هست، به "فرانکفورتر آلگماینه سایتونگ" گفت:" یوفا باید در جلسات داخلی حتما شکستش در کنگره فیفا را زیر سوال ببرد و نقاط ضعفش را پیدا کند و به یافتن یک استراتژی بپردازد که در آینده بتوان از طریق آن منافع اروپا را به پیش برد."

ماجرا این بود که شاهزاده علی بن حسین که از سوی بسیاری از فدراسیون‌های اروپایی حمایت می‌شد، در انتخابات ریاست فیفا که روز جمعه برگزار شد، 73 رأی آورد و به این ترتیب قافیه را به رقیبش سپ بلاتر با 133 رأی باخت. ظاهرا انتشار اخیر اخبار مبنی بر رسوایی مالی این فدراسیون تحت هدایت بلاتر هم نتوانست مانع انتخاب مجدد وی شود.


راوبال افزود:" جلسه اخیر کنگره نشان داد که اکثریت تصمیم‌گیرندگان همراستا با یوفا نیستند و این مسئله تقصر سیستم "هرکشور یک رأی" است. این اصل بایر اصلاح شود."
وی در پایان با تاکید بر اینکه یک شورای نظارتی باید فعالیتهای کمیته اجرایی فیفا را زیر نظر داشته باشد، اظهار داشت:" اعضای این شورا باید از افراد بیرون از فوتبال انتخاب شوند؛ از حوزه‌های اقتصاد، سیاست و حتی کلیسا. فقط یک شورای کنترل‌کننده مستقل قادر خواهد بود اعتماد و اطمینان را به فدراسیون جهانی بازگرداند.

علاوه بر آن باید کمیته‌هایی متشکل از پنج تیم ملی برتر اروپا تشکیل شوند تا در مسائل مهم از آنها رأی‌گیری شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.