آخرین خبرمهدی تاج: با عضو هتاک فدراسیون برخورد می‌شود
4بازدید
۰

در همه ماده‌ها شانس کسب سهمیه داریم

دبیر فدراسیون تیراندازی گفت: باید با تهیه فشنگ شرایط را برای تمرینات مناسب جهت حضور در مسابقات جهانی آذربایجان که سهمیه هم توزیع می‌شود، فراهم کنیم.

نواب نوری در گفت‌وگو با فارس، درباره اینکه تیراندازان ایران نتوانستند در مسابقات کسب سهمیه نتیجه لازم را بگیرند، گفت: بعضی ورزشکاران در این مسابقات خوب بودند، اما نتوانستیم سهمیه بگیریم. باید تلاش کنیم برای مسابقات جهانی آذربایجان شرایط لازم را مهیا کرده تا نتیجه خوبی بگیریم.

وی افزود: فشنگ که تامین شود تمرینات را محکم‌تر پیگیری می‌کنیم. احمدی یکی از ورزشکارانی است که در تفنگ خفیف مدال جهانی دارد، اما چون تمرین زیادی نداشته نمی‌تواند به سه وضعیت فکر کند، چرا که تمرینات به گونه‌ای نبوده نتیجه خوبی بگیرد.

دبیر فدراسیون تیراندازی در پاسخ به این سوال که نتایج چند مسابقه جهانی نشان می‌دهد ما فقط در تفنگ بادی 10 متر بانوان شانس کسب سهمیه داریم، تصریح کرد: این طور نیست، در ماده‌های دیگر هم شانس داریم. ورزشکارانی که انتخاب کرده‌ایم پایاپای هم پیش می‌روند. بنابراین ممکن است ما در مسابقات سهمیه المپیک قاره‌ای هم مدال بگیریم.

نوری در پاسخ به ابن سوال که چرا ورزشکاران ما در دو رقابت جهانی نتایجی که کسب کردند با هم متفاوت بود، عنوان کرد: این موضوع به شرایط روانی ورزشکار برمی‌گردد. به عنوان مثال وقتی مسابقات نجمه خدمتی را تیر به تیر می‌دیدیم نتیجه‌اش از الهه احمدی بهتر بود، اما نمی‌دانم چه اتفاقی افتاد که احمدی به فینال رفت، اما خدمتی نه. در یک مسابقه بین نفر اول و بیستم اختلاف معناداری نیست، فقط ممکن است روز مسابقه اتفاقی بیفتد که یک ورزشکار نتواند نتیجه لازم را بگیرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.