آخرین خبرهدف مذاکرات کنونی آمریکا با ایران پایین آوردن قیمت انرژی است/ ترامپ در انتخابات کنگره شکست می خورد
1بازدید

با موضوع تحریم‌ها

آغاز نشست کارشناسی ایران و 1+5

نشست کارشناسی ایران و 1+5 از دقایقی پیش آغاز شد.

آغاز نشست کارشناسی ایران و 1+5
نشست کارشناسی ایران و 1+5 از دقایقی پیش آغاز شد.

به گزارش خبرنگار ایلنا، نشست کارشناسی ایران و گروه 1+5 از ساعت 15 به وقت وین (30/17 به وقت تهران) در وین و به ریاست حمید بعیدی نژاد آغاز شده است.

تیم کارشناسی هیات مذاکره کننده هسته ای کشورمان طی روزهای پنجشنبه ، جمعه و شنبه پیش با هیات کارشناسی1+5 نشست‌های فشرده برگزار کرده بود و در روزهای یکشنبه و دوشنبه  بررسی و مشورت های داخلی میان هیات‌ها صورت گرفت.

براساس اظهارات یک مقام آگاه به تیم کارشناسی کشورمان نشست امروز کارشناسان ایران و 1+5 با هدف پرداختن به متن در ارتباط با موضوع تحریم ها است.

همچنین فردا سید عباس عراقچی و مجید تخت روانچی معاونان وزیر امور خارجی کشورمان مجدد ا به وین باز می‌گردند تا جلسات در ستوه معاونین دنبال شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.