آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
355بازدید

عارف، سرلیست ائتلاف اصلاح‌طلبان شد

آقایی درباره اعضای دیگر فهرست ائتلاف اصلاح طلبان در انتخابات مجلس هشتم نیز گفت: همان‏گونه که بارها گفته‏ایم، فهرست نهایی ستاد ائتلاف هفته آینده پس از تعیین صلاحیت‏ها، اعلام می شود.

یک عضو ستاد ائتلاف اصلاح طلبان گفت: محمدرضا عارف به طور قطع سرلیست ائتلاف اصلاح طلبان در انتخابات مجلس هشتم خواهد بود.

هدایت آقایی عضو ستاد ائتلاف اصلاح طلبان در گفتگو با مهر، با بیان این مطلب اظهار داشت: اسحاق جهانگیری، مجید انصاری و سایر چهره‏های شاخص اصلاح طلب در مراتب بعدی لیست نهایی ما قرار خواهند گرفت.

آقایی درباره اعضای دیگر فهرست ائتلاف اصلاح طلبان در انتخابات مجلس هشتم نیز گفت: همان‏گونه که بارها گفته‏ایم، فهرست نهایی ستاد ائتلاف هفته آینده پس از تعیین صلاحیت‏ها، اعلام می شود.

وی افزود: به دلیل برخی مسائل برخی چهره‏های اصلاح طلب در انتخابات مجلس هشتم ثبت‏نام نکردند و به همین علت برنامه‏هایی که برای ثبت نام نیروهای شاخص اصلاح طلب در ستاد ائتلاف طراحی کرده بودیم، تا اندازه‏ای دچار مشکل شد و با این اوصاف مجبوریم، برنامه خود را با همین تعداد از نیروهای اصلاح طلب که در انتخابات آتی ثبت نام کرده‏اند، ببندیم.

این عضو شورای مرکزی کارگزاران درباره شعار انتخاباتی ائتلاف نیز خاطرنشان کرد: شعارهای دیگر ائتلاف اصلاح طلبان در انتخابات هشتمین دوره مجلس شورای اسلامی، اواخر هفته آینده اعلام خواهد شد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.