آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
1بازدید

آب در زاینده رود همچنان جاری است

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان اصفهان گفت: نیازهای محیط زیستی حوضه آبخیز زاینده رود ایجاب می کند آب این رودخانه همچنان جاری باشد.

آب در زاینده رود همچنان جاری است
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان اصفهان گفت: نیازهای محیط زیستی حوضه آبخیز زاینده رود ایجاب می کند آب این رودخانه همچنان جاری باشد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران حمید ظهرابی اظهار داشت:  طبق وعده قبلی دکتر ابتکار معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست کشور مبنی بر جاری ماندن آب در زاینده رود،مطابق مصوبه شورای مدیریت یک پارچه زاینده رود،جریان آب در تنها رودخانه فلات مرکزی ایران همچنان ادامه دارد.

وی افزود: در شرایط فعلی، کمبود آب مانع از این است که میزان آب رها شده از سد زاینده رود به مقدار قابل توجه و مطلوبی  برسد لیکن رها سازی حداقل آب ممکن ،علاوه بر اینکه از خشک شدن بستر رودخانه و تبدیل آن به کانون دیگری از ریزگردها جلوگیری خواهد کرد در تغذیه آبخوان ها و تأمین بخشی از خدمات اکوسیستمی رودخانه نظیر حفظ تنوع زیستی تأثیر بسزایی خواهد داشت .

مدیر کل حفاظت محیط زیست استان اصفهان  کاهش محسوس و قطع شدن  موقت آب رودخانه در بخشی از شهر اصفهان طی  روزهای شانزدهم و هفدهم خرداد را ناشی از تأثیرتعطیلی نیمه خرداد و افزایش میزان برداشت ها در اثر فعالیت کشاورزی و نیاز واحدهای اقامتی از زیر دست سد زاینده رود تا شهر اصفهان دانست و اظهار داشت  ؛ بلافاصله با پیگیری های به عمل آمده و افزایش دبی آب رها سازی شده از سد، این کمبود جبران و آب در بستر رودخانه جریان یافت و مادامی که  حجم آب ذخیره شده در سد به کمتر از چهارصد  میلیون متر مکعب نرسد جریان رودحانه ادامه خواهد داشت.

وی گفت حجم ذخیره سد در حال حاضر حدود 590 میلیون متر مکعب بوده و حجم ورودی به سد، بیشتر از خروجی سد می باشد.

وی در پایان افزود: شرایط موجود در حوضه آبخیز زاینده رود به گونه ای شکننده است که چنانچه با اعمال مدیریت بهینه به تأمین نیازهای حداقلی هر بخش دست یابیم بایستی خشنود باشیم.

وی تأکید کرد؛ مصوبات 9 ماده ای شورای عالی آب و تعهدات دولت در این خصوص نیز با قوت در حال پیگیری و اجراست.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.