دیدار با داماد خانواده حجازی برای اجاره باشگاه استقلال
داماد خانواده حجازی به نمایندگی از این خانواده و در غیاب آتیلا حجازی برای اجاره باشگاه استقلال با امیررضا خادم دیدار میکند.
به گزارش تسنیم، در پی انتشار اخباری مبنی بر اینکه خانواده حجازی قصد اجاره باشگاه استقلال را دارد، سعید رمضانی که داماد خانواده حجازی است ضمن تأیید این خبر به خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، گفت: قرار است خانواده حجازی و در رأس آن آتیلا حجازی به نمایندگی از طرف یک اسپانسر با مسئولان وزارت ورزش جهت اجاره باشگاه استقلال مذاکره کنند.
وی افزود: طبق هماهنگی قبلی قرار بود روز دوشنبه آتیلا با خادم در این خصوص دیدار داشته باشد اما به دلیل آنکه وی به دلیل سفر کاری در دبی به سر میبرد، فردا من در خصوص اجاره باشگاه استقلال و شرایطی که دار این مورد وجود دارد با امیررضا خادم نشست خواهم داشت.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.