آخرین خبرهشدار باران و برف در تهران از پنجشنبه
1بازدید

معاون اول رئیس جمهور ابلاغ کرد:

اختصاص ۱۰۰‌میلیارد‌ریال برای بهسازی جاده‌چالوس

مبلغ یکصد میلیارد ریال به منظور انجام اقدامات پیشگیرانه و مقابله با حوادث غیرمترقبه از طریق بهسازی محور کرج – چالوس در اختیار دستگاه اجرایی ذی ربط قرار می‌گیرد.

اختصاص ۱۰۰‌میلیارد‌ریال برای بهسازی جاده‌چالوس
مبلغ یکصد میلیارد ریال به منظور انجام اقدامات پیشگیرانه و مقابله با حوادث غیرمترقبه از طریق بهسازی محور کرج – چالوس در اختیار دستگاه اجرایی ذی ربط قرار می‌گیرد.

به گزارش حوزه دولت خبرگزاری تسنیم به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی ریاست‌جمهوری، با تصمیم هیئت وزیران، مبلغ یکصد میلیارد ریال به منظور انجام اقدامات پیشگیرانه و مقابله با حوادث غیرمترقبه از طریق بهسازی محور کرج – چالوس در اختیار دستگاه اجرایی ذی‌ربط قرار می‌گیرد.

متن مصوبه بدین شرح است:

«با توجه به حجم بالای تردد جاده‌ای در محور کرج – چالوس و لزوم ایمن‌سازی جاده مذکور، مبلغ یکصد میلیارد (100.000.000.000) ریال به صورت تملک دارایی سرمایه‌ای از محل منابع ماده (10) قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت، موضوع بند (ش) ماده (224) قانون برنامه پنجم توسعه به منظور انجام اقدامات پیشگیرانه و مقابله با حوادث غیرمترقبه از طریق بهسازی محور مذکور در اختیار دستگاه اجرایی ذی ربط قرار می گیرد تا برابر قوانین و مقررات مربوط هزینه شود.»

اسحاق جهانگیری، معاون اول رئیس‌جمهور، این مصوبه را در تاریخ 26/3/1394 برای اجرا به وزارت کشور، وزارت امور اقتصادی و دارایی، وزارت راه و شهرسازی، سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور ابلاغ کرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.