آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
1بازدید

مخالفت‌آمریکا باشکایت‌فلسطین علیه رژیم‌اسرائیل

سخنگوی شورای امنیت ملی آمریکا ضمن انتقاد از تلاش های تشکیلات خودگردان فلسطین برای محکوم کردن رژیم صهیونیستی در دیوان بین المللی کیفری، آن را غیرسازنده دانست.

سخنگوی شورای امنیت ملی آمریکا ضمن انتقاد از تلاش های تشکیلات خودگردان فلسطین برای محکوم کردن رژیم صهیونیستی در دیوان بین المللی کیفری، آن را غیرسازنده دانست.

به گزارش مهر به نقل از خبرگزاری فرانسه، آلیستر باسکی تصریح کرد در صورتی که تشکیلات خودگردان فلسطینی بخواهد در دیوان بین المللی کیفری علیه رژیم صهیونیستی شکایت کند، واشنگتن با آن مخالفت خواهد کرد.

وی گفت: آمریکا به طور روشن اعلام کرده است که مخالف اقدام علیه اسرائیل در دیوان کیفری بین المللی است و آن را غیرسازنده می داند.

روز گذشته تشکیلات خودگردان فلسطینی که سال گذشته موفق شد پس از مدت ها به عضویت دیوان بین المللی کیفری درآید، مدارکی را علیه رژیم صهیونیستی و در ارتباط با ارتکاب جنایات جنگی این رژیم به دیوان کیفری بین المللی در لاهه تقدیم کرد.

پیشتر نیز «بنیامین نتانیاهو» گزارش اخیر سازمان ملل متحد را که در آن بر نقض قوانین بین المللی و ارتکاب جنایات جنگی در طول حملات 50 روزه سال گذشته به غزه تاکید شده است، رد کرده بود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.