تعويق مذاکرات ايران و عراق درباره الجزاير
عراق نامهاي رسمي به طرف ايراني براي انجام مذاکرات درباره قرارداد الجزاير فرستاد و تهران هم با آن موافقت کرد، اما تهران خواستار تعويق اين مذاکرات به علت همزماني با عاشوراي حسيني شد.
يک مقام مسئول در وزارت امور خارجه عراق اعلام کرد: به سبب فرا رسيدن عاشوراي حسيني، مذاکرات قريبالوقوع تهران و بغداد درباره قرارداد 1975 الجزاير به تعويق افتاد.
به گزارش خبرگزاري مهر به نقل ازروزنامه الصباح، محمد الحاج حمود، معاون وزارت امورخارجه عراق اعلام کرد: مذاکراتي که قرار بود بين تهران و بغداد درباره قرارداد الجزاير در اين روزها انجام شود؛ به علت همزماني با عاشوراي حسيني به تعويق افتاد.
وي در ادامه در کنفرانسي مطبوعاتي تصريح کرد: عراق نامهاي رسمي به طرف ايراني براي انجام مذاکرات درباره قرارداد الجزاير فرستاد و تهران هم با آن موافقت کرد، اما تهران خواستار تعويق اين مذاکرات به علت همزماني با عاشوراي حسيني شد.
چند روز پس از اين اظهارات، دفتر جلال طالباني در بيانيهاي اعلام کرد: قرارداد 1975 بنا بر قوانين بينالمللي موجود بوده و لغو نشده است، اما ملاحظاتي درباره برخي بندهاي آن وجود دارد.
در بخش ديگر اين بيانيه آمده بود: قرارداد 1975 لغو نشده و در جريان است و هيچ طرفي اجازه ندارد آن را لغو کند يا از بين ببرد و اين حقيقتي است که رئيسجمهوري عراق آن را ميداند و مقصود وي از اظهارات مذکور، لغو قرارداد 1975 نبوده است.
اروندرود واقع در 400 کليومتري بغداد از تلاقي دو رود دجله و فرات در شهر قرنه تشکيل ميشود که طول آن تقريبا 190 کيلومتر است و به خليجفارس مي ريزد و عرض آن هم در بعضي بخشها به حدود دو کيلومتر ميرسد.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظرات بینندگان
گذشتن ازتمامیت ارضی گذشتن از حق ملت است وباید به آیندگان پاسخ داد جمهوری اسلامی نباید بخاطر ملاحظات سیاسی اجازه طرح چنین مسائلی را به دیگران بدهد چه آنکه بخواهد در این مورد مذاکره هم کند
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.