آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
0بازدید

آتش‌سوزی موتورسیکلت‌ها در پارکینگ

در یک ساختمان چهار طبقه ۱۲ واحدی اداری و تجاری در طبقه منفی یک، دو موتورسیکلت و چند خودرو وجود داشته که هر دوی موتورسیکلت‌ به دلیل نامشخصی دچار آتش‌سوزی شدند .

آتش‌سوزی موتورسیکلت‌ها در پارکینگ
سید جلال ملکی سخنگوی آتش نشانی تهران در گفت‌وگو با مهر، در مورد آتش‌سوزی در یک ساختمان تجاری و مهار شعله های آتش گفت : ساعت ۱۴ و ۸ دقیقه روز گذشته آتش‌سوزی در یک ساختمان واقع در سهروردی، بالاتر از خیابان مطهری به سامانه آتش‌نشانی شهر تهران اعلام و مأموران چهار ایستگاه به محل حادثه اعزام شدند.

وی ادامه داد: با حضور آتش‌نشانان در محل حادثه مشاهده شد در یک ساختمان چهار طبقه ۱۲ واحدی اداری تجاری در طبقه منفی یک، دو موتورسیکلت و چند خودرو وجود داشته که هر دوی موتورسیکلت‌ها به دلیل نامشخصی دچار آتش‌سوزی و آتش در حال سرایت به دیگر خودروها بود.

ملکی افزود: آتش نشانان بلافاصله وارد عمل شدند، دود زیادی طبقات را فرا گرفته بود و تعدادی از ساکنان این ساختمان نیز محبوس شده بودند. آتش نشانان توانستند ۲۰ نفر از کسانی که در داخل این ساختمان محبوس شده بودند را نجات دهند.

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی شهر تهران گفت: پس از ایمن‌سازی‌های لازم در ساعت ۱۵ و ۲۰ دقیقه این عملیات به پایان رسید.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.