آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
1بازدید

دیدار ظریف و موگرینی برگزار شد

دیدار وزیر خارجه کشورمان و مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا دقایقی قبل در وین برگزار شد.

دیدار ظریف و موگرینی برگزار شد
دیدار وزیر خارجه کشورمان و مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا دقایقی قبل در وین برگزار شد.

به گزارش خبرنگار اعزامی تسنیم به وین، دیدار وزیر خارجه کشورمان و مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا دقایقی قبل در وین برگزار شد. این درحالی است که احتمالا به زودی نشست عمومی ایران و پنج بعلاوه یک برگزار خواهد شد.

این دیدار درحالی آغاز شده است که پیش از این یک دیپلمات ایرانی در جلسه توجیهی برای خبرنگاران خارجی در وین گفته بود: هیچ ضرب‌الاجل معینی را نمی‌بینیم. 7 جولای، 8 جولای، یا 9 جولای - ما این تاریخ را به عنوان تاریخی که مجبور به پایان بخشیدن به کار خود باشیم، در نظر نمی‌گیریم.‬‎ حتی اگر ما تا 9 جولای کارمان تمام نشود، پایان دنیا نخواهد بود. ما نیازمند دستیابی به یک توافق خوب هستیم.

وی که خواسته است نامش فاش نشود اظهار داشت: تمدید به نفع هیچ کس نیست. اگر نیاز باشد چند روز بیشتر در وین بمانیم، بهتر این است که در اینجا بمانیم تا به کشورمان برویم و دوباره بازگردیم.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.