آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
0بازدید

شروع لمپارد در نیویورک به تعویق افتاد

اولین بازی اسطوره چلسی برای تیم جدیدش به تعویق افتاد.

به گزارش تسنیم، فرانک لمپارد، اسطوره باشگاه چلسی به دلیل آسیب‌دیدگی ماهیچه پا فرصت انجام اولین بازی برای تیم جدیدش، نیویورک‌سیتی مقابل تورنتو در روز یکشنبه را از دست داد.

او در این باره گفت: با اشتیاق زیادی منتظر انجام اولین بازی‌ام برای نیویورک‌سیتی بودم اما در بدترین زمان ممکن مصدوم شدم و حالا احساس بسیار بدی دارم. با عشق فراوانی در تمرینات حاضر می‌شوم و جو و بازیکنان تیم را بسیار می‌پسندم. طبق گفته پزشکان تیم تمرینات سبکی انجام می‌دهم. تصور می‌کنم با چند روز استراحت آماده بازی شوم.متاسفم اما اینگونه اتقاقات برای هر فوتبالیستی رخ می‌دهد. خوشبختانه از هفته آینده توان تمرین عادی را به دست می‌آورم. لمپارد در واقع حاضر به ریسک نشد.

او ادامه داد: به توصیه پزشک تیم از حضور در بازی یکشنبه محروم شدم چون ممکن بود در صورت بازی، آسیب‌دیدگی‌ام تشدید شود.حالا آماده‌ام در سریع‌ترین زمان به میادین بازگردم.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

Alex۱۳۹۴/۰۴/۲۰ ۱۶:۱۸

1

Alex۱۳۹۴/۰۴/۲۰ ۱۳:۱۷

1

Alex۱۳۹۴/۰۴/۲۰ ۱۱:۵۱

1

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.