آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
1بازدید

گزارش تمرین استقلال

غیبت ریوالدو و حرکت عجیب مدافع استقلال

تمرین امروز تیم فوتبال استقلال در زمین شماره 2 وزرشکاه آزادی و در غیاب هافبک برزیلی برگزار شد.

به گزارش فارس تیم فوتبال استقلال که صبح امروز در سالن وزنه آکادمی ملی المپیک تمرین کرده بود از ساعت 18:30 برنامه‌های تاکتیکی را زیر نظر پرویز مظلومی و سایر اعضای کادر برگزار کرد مطابق معمول روزهای گذشته طراحی تمرین در رختکن تیم استقلال انجام شد و به همین دلیل بازیکنان چند دقیقه‌ای دیرتر به داخل زمین آمدند.

*ریوالدو هافبک برزیل و جدید آبی‌پوشان در تمرین امروز حاضر نبود و قرار است وی از فردا به جمع استقلالی‌ها ملحق شود.

*علاوه بر ریوالدو، خسرو حیدری هم با اجازه از کادر فنی در تمرین امروز حضور نداشت.

*حضور پرشمار بازیکنان جوان و تستی در تمرین امروز به چشم آمد تا جایی که فرزاد مجیدی از اعضا تدارکات خواست بازیکنان تستی برای تعویض لباس به رختکن نیایند و در کنار زمین این کار را انجام دهند درطول برگزاری تمرین نیز این بازیکنان پشت یکی از دروازه‌ها فوتبال بازی می‌کردند و بازیکنان اصلی در قسمت دیگری از زمین کار تاکتیکی را پشت سر گذاشتند.

*با وجودی که محسن فروزان امروز اعلام کرده بود به دلیل عدم توافق با مسئولان استقلال به تمرین می‌آید اما خبری از این بازیکن نشد و ظاهرا وی با سیاه‌جامگان مشهد به توافق رسیده و در صورت دریافت رضایت‌نامه همبازی عنایتی خواهد شد.

*جابر انصاری، میلاد فخرالدینی و میثم مجیدی نفراتی بودند که امروز به تنهایی دور زمین دویده و برنامه‌های اختصاصی انجام دادند.

*حدود 100 نفر از طرفداران تیم استقلال در گوشه‌ای از زمین نظاره‌گر برنامه‌های تاکتیکی آبی‌پوشان بودند.

*بعد از گذشت 20 دقیقه از تمرین بازیکنان در قالب 2 گروه آبی و نارنجی تقسیم شده و بازی کردند که در این بازی شور و هیجانی خاصی بین بازیکنان ایجاد شده بود به طور مثال جاسم کرار تو پ را با دست در دهانه دروازه و در یک قدمی برای مگویان ارسال کرد و در حالی که دروازه خالی بود مدافع ارمنی توپ با سر به تیر دروازه کوبید که این مسئله باعث خنده بازیکنان شد.

*در بخش بعدی بازیکنان در قالب دو گروه فوتبال درون تیمی بازی کردند که پرویز مظلومی با لباس ورزشی از گوشه زمین برنامه‌ها را نظاره‌گر بود و مجید صالح نکات تاکتیکی را به بازیکنان گوشزد می‌کرد.

به گزارش خبرگزاری فارس، تیم فوتبال استقلال روز پنج‌شنبه در دیداری دوستانه به مصاف استقلال خوزستان می‌رود و آبی‌پوشان پس از یک روز استراحت روز شنبه برای دیدار با سیاه‌جامگان مشهد تمرینات خود را از سر خواهند گرفت.

تیم فوتبال استقلال هفته آینده در اولین دیدار خود و در افتتاحیه مسابقات لیگ برتر در مشهد به مصاف سیاه‌جامگان خواهد رفت.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.