آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
3بازدید

همسرم از من مي‌خواهد با هووي چيني زندگي کنم

زن جوان وقتي متوجه شد که شوهرش در ماموريت کاري، با يک زن چيني ازدواج کرده است، راهي دادگاه خانواده شد و درخواست طلاق داد.

به گزارش مردم سالاری، چندي پيش زن جواني با مراجعه به دادگاه خانواده درخواست طلاق داد و در خصوص علت آن به قاضي گفت: آقاي قاضي شوهرم مرد خيلي خوبي بود و ما در زندگي مشترکمان هيچ مشکل يا اختلافي با هم نداشتيم. ما عاشق هم بوديم و خيلي‌ها حسرت زندگي ما را مي‌خوردند. اما يک ماموريت کاري همه چيز را عوض کرد و من تازه آن زمان بود که شوهرم را شناختم.

زن جوان ادامه داد:او وقتي به يک ماموريت رفت با يک زن چيني آشنا شد و با او ازدواج کرد. جالب اينجاست که وقتي به ايران آمد خيلي راحت به من گفت که با اين زن ازدواج کرده و مي‌خواهد او را به کشور بياورد.

وي ادامه داد:شوهرم از من خواست که قبول کنم با اين زن زندگي کنم. شوهرم توقع دارد من يک هووي چيني را در کنار خودم تحمل کنم و خيلي راحت به زندگي گذشته ام ادامه دهم. ولي من نمي‌توانم بيشتر از اين خودم را تحقير کنم و در کنار هوويم زندگي کنم. بعد از صحبت‌هاي اين زن قاضي شوهر او را هم به دادگاه احضار کرد تا صحبت‌هاي او را هم بشنود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۴/۰۵/۰۳ ۱۸:۲۱

امان از دست این چینی ها! اون از اون قرار داد ترکمانچای اقتصادیشون با ایران واینم از قرزدن شوهر مردم!

ابو بشرا۱۳۹۴/۰۵/۰۳ ۱۷:۲۵

نشکنه!

ناشناس۱۳۹۴/۰۵/۰۳ ۱۶:۱۱

چوچانگشون پیدا شده؟!

ناشناس۱۳۹۴/۰۵/۰۳ ۱۶:۰۶

چینی هاهمه بازارایران راتصرف کرده اند نوبتی هم که باشه نوبت ورودشون به حریم خانواده هاست

اوستا مراد۱۳۹۴/۰۵/۰۳ ۱۵:۳۱

مردیکه توی چین صیغش می کردی و قتی هم که برگشتی // دیگه برای چی ازدواج کردی /آخه زن تو ایران کم بود / تو رفتی یک چینی آوردی حالا به پا تو این گیرودار نشکنه که رابطه مون با چین بهم میخوره ؟؟؟؟؟

ناشناس۱۳۹۴/۰۵/۰۳ ۱۴:۵۲

مرد بی جنبه !!!!!!!!!!!!!

ناشناس۱۳۹۴/۰۵/۰۳ ۱۳:۳۶

خخخخخخخ

amir۱۳۹۴/۰۵/۰۳ ۱۳:۰۱

ببین چینی ها تاکجا پیش رفتن که به ایران هوو صادر می کنند!

ناشناس۱۳۹۴/۰۵/۰۳ ۱۲:۵۳

جنس چینی تهش اینه

ناشناس۱۳۹۴/۰۵/۰۳ ۱۲:۴۴

فقط تو این مملکت زن چینی کم داشتیم

ناشناس۱۳۹۴/۰۵/۰۳ ۱۲:۳۲

احتمالا پایتخت را دیده جوگیر شده.

جوهر۱۳۹۴/۰۵/۰۳ ۱۲:۳۲

فکر کردم کامیون هووی چینی را می گوید یعنی زنم در این کامیون زندگی کند

ناشناس۱۳۹۴/۰۵/۰۳ ۱۲:۲۱

از عواقب سريال پايتخت!!!!

حمید۱۳۹۴/۰۵/۰۳ ۱۲:۱۹

بردار جنسهای چینی خوب نیستند، اگر هم خیلی خوب باشند به عنوان هوو به ایران صادر نمیشود.هم هوو ، هم کامیون های هوو.

ناشناس۱۳۹۴/۰۵/۰۳ ۱۲:۱۵

چوچانگ شون؟

آقا مرتضي۱۳۹۴/۰۵/۰۳ ۱۲:۰۰

آقاي قاضي لطفا تا جنايتي رخ نداده حكم طلاق رو صادر كن.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.