آخرین خبربیانیه مهم سپاه در خصوص پایان جنگ با دشمن آمریکایی
4بازدید

ديدار فرستاده دبيرکل سازمان ملل با محمود عباس

رئیس سازمان آزادیبخش فلسطین در ادامه بر پایبندی طرف فلسطینی به برقراری صلح عادلانه و فراگیر براساس معاهدات و توافقات بین المللی با محوریت پایتخت بودن شهر قدس برای کشور مستقل فلسطین تاکید کرد.

منابع رسانه ای فلسطینی از دیدار روز شنبه فرستاده دبیر کل سازمان ملل متحد در امور مذاکرات سازش با رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین خبر دادند.

به گزارش خبرگزاری دولتی فلسطین از رام الله، نیکولای ملادینوف در دیدار امروز خود با محمود عباس که در مقر تشکیلات خودگردان در شهر رام الله برگزار شد، با وی درباره جدیدترین تحولات سرزمین های فلسطین رایزنی کرد.

محمود عباس در این دیدار ضمن تشریح اوضاع مناطق فلسطینی، موانع موجود سر راه پیشبرد فرآیند سازش را به آگاهی ملادینوف رساند و تجاوزات رژیم صهیونیستی و ادامه شهرک های سازیهای این رژیم را مانع اساسی در برابر تلاش های بین المللی به منظور احیای فرایند مذاکرات دانست.

رئیس سازمان آزادیبخش فلسطین در ادامه بر پایبندی طرف فلسطینی به برقراری صلح عادلانه و فراگیر براساس معاهدات و توافقات بین المللی با محوریت پایتخت بودن شهر قدس برای کشور مستقل فلسطین تاکید کرد.

عباس افزود پایان محاصره نوار غزه به منظور کاهش رنج ها و مشکلات ساکنان این منطقه از اهمیت بسزایی برخوردار است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.