آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
1بازدید

مطهری: صداوسیما از احمدی‌نژاد حساب می‌بُرد

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس، تفاوت رفتار صدا و سیما با دولت امروز و دولت گذشته را در این دانست که برنامه‌های چالشی برای بررسی عملکرد دولت قبل وجود نداشت. به اعتقاد وی صدا و سیما از آقای احمدی‌نژاد حساب می‌بُرد.

علی مطهری در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، درباره عملکرد صدا و سیما در پوشش خبری مذاکرات هسته‌ای و ساخت برنامه‌های تحلیلی درباره تفاهم‌نامه وین گفت: برنامه‌های مرتبط با مذاکرات هسته‌ای در مجموع بد نبود و برخی از این برنامه‌ها در جایگاه آگاهی بخشی و روشنگری قرار داشتند زیرا تولید برنامه‌ با در نظر گرفتن منافع یک جناح قابل توجیه نخواهد بود و به نظر می‌آید که از نظرات هر دو جناح نسبت به تفاهم‌نامه هسته‌ای استفاده می‌شود.

نباید از فضای آزاد ترسید

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات و اسلام شهر در مجلس با بیان اینکه نباید از فضای آزاد ترسید، ادامه داد: تلاش برنامه‌سازها در جهت رعایت انصاف و عدالت است؛ زیرا نقد باید به معنی واقعی صورت گیرد یعنی نقاط قوت و ضعف به صورت توامان نشان داده شود.

صداوسیما به دلیل ترس از آقای احمدی‌نژاد جرأت ساخت برنامه‌های انتقادی نداشت

وی در ادامه به تفاوت رفتار صدا و سیما با دولت امروز و دولت گذشته اشاره کرد و گفت: برنامه‌های چالشی برای بررسی عملکرد دولت قبل در صداوسیما ساخته نمی‌شد زیرا صدا و سیما از آقای احمدی‌نژاد حساب می‌بُرد.

وی تصریح کرد: صدا و سیما در دولت قبل ، از این دست برنامه‌های چالشی تولید نمی‌کرد و کاری به ریز و جزئیات امور نداشت اما در دولت جدید فضا به طرز قابل ملاحظه‌ای باز شده و این فضای باز نسبت به دولت یازدهم از دوره آقای ضرغامی آغاز شد.

نقد و بررسی عملکرد دولت از سوی رسانه ملی اقدام نامربوطی نیست

مطهری با بیان اینکه ساخت برنامه‌های تحلیلی، چالشی، نقد و بررسی عملکرد دولت از سوی رسانه ملی اقدام نامربوطی نیست، تاکید کرد: اما اینجا سوالی مطرح می‌شود و اینکه چرا در دولت قبل، چنین برنامه‌های چالشی ساخته نمی‌شد؟

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس گفت: ای کاش در دولت آقای احمدی‌نژاد هم این دست از برنامه‌های انتقادی تولید و روی آنتن می‌رفت؛ البته معتقدم صدا و سیما به دلیل ترس از آقای احمدی‌نژاد جرات این کار را نداشت

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.