آخرین خبرتوصیه پزشکیان به سفیران جدید ایران
2بازدید

فضای کشور در مورد برجام نباید دو قطبی شود

یک نماینده اصولگرای مجلس شورای اسلامی با تاکید لزوم پرهیز از دو قطبی شدن فضای کشور درباره برنامه اقدام مشترک گفت که باید از این موضوع به نفع نظام و انقلاب بهره برداری کنیم .

به گزارش ایسنا: غلامعلی جعفرزاده اظهار کرد: در حال حاضر ما نباید برای اعلام رسمی نتیجه جمع بندی جمهوری اسلامی ایران در مورد برجام عجله کنیم بلکه باید رفتار غرب و کنگره را رصد کنیم و خدای نکرده تصمیمی نگیریم که بعدا دچار خدشه شود.
وی افزود: این قابل پذیرش نیست که فضای کشور درباره توافق برجام دو قطبی شود به این معنا که آرای افراد در تضاد یکدیگر و در جهت سرکوب یکدیگر باشد اما اگر یک طرف نقد منصفانه کند و طرف دیگر هم بدون افراط حمایت خود را داشته باشد در این صورت می توان از موضوع توافق به نفع نظام و انقلاب بهره برداری کرد.
نماینده مردم رشت در مجلس ادامه داد: تا الان فضا خیلی مناسب نبوده اگرچه بعد از فرمایشات مقام معظم رهبری در آخرین روزهای ماه مبارک رمضان اوضاع تلطیف شد و جمعی که به شدت گارد داشتند کوچک شد و به حداقل خودش رسید.
جعفرزاده با بیان اینکه نگاه ها به توافق برجام عمدتا سیاسی است و لزوم پرهیز از نگاه سیاسی به این موضوع تاکید کرد و گفت: باید نگاه ها به سمت منافع ملی و مجموعه مصلحت نظام و ملت پیش برود و ان شاء الله در مجلس هم که گروه های سیاسی وجه قالب را دارند این نگاه تغییر کند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.