آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
3بازدید

ساخت پارک ملل مسیری برای تعامل فرهنگی

دبیرکل مرکز توسعه خواهرشهرهای ایران با سایر کشورها، گفت: ساخت پارک ملل در راستای آشنایی با فرهنگ‌های مختلف در دستور کار است.

به گزارش ایسنا، علیرضا رجایی خاطرنشان کرد: مرکز توسعه بین‌المللی خواهرشهرهای ایران در گردهمایی انجمن‌های دوستی که در منطقه فرهنگی و گردشگری عباس‌آباد برگزار شد اعلام کرد روز ملی سفارتخانه برگزار می‌شود.

او ادامه داد: برنامه ساخت پارکی به اسم ملل در دست است تا هر کشوری که در ایران سفارتخانه دارد با طراحی خود فرهنگ و آداب و رسوم خود را به نمایش بگذارند. در روزهای ملی این کشورها هم برنامه‌هایی برای برنامه‌های تجاری، ورزشی و فرهنگی برگزار خواهد شد.

دبیرکل مرکز توسعه خواهرشهرهای ایران با سایر کشورها با بیان این‌که با تأسیس پارک ملل زمینه برای آشنایی بیش‌تر مردم با فرهنگ کشورهای مختلف وجود دارد، گفت: در نظر است با ارتباط بین مردم با بهره‌گیری از انجمن‌های دوستی کلیه کشورهایی که در ایران هستند، دیپلماسی عمومی مدیریت شود.

رجایی هم‌چنین در رابطه با دیپلماسی آب نیز توضیح داد: در انجمن‌های دوستی با توجه به ارتباط‌هایی که داریم هم در بحث الگوی مصرف و هم محیط زیست در راستای کاهش مصرف و انبار آب برای آینده برنامه‌ریزی کرده و در این راستا از ظرفیت‌های جهانی استفاده می‌شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.