آخرین خبربرادرزاده ترامپ: از تو متشکریم
2بازدید

کمیسیون ویژه از صاحب‌نظران بهره خواهد گرفت

عضو کمیسیون ویژه بررسی برجام گفت: همانطور که مجلس طی دو سال گذشته مذاکرات هسته‌ای را پیگیری می‌کرد از این پس در قالب کمیسیون ویژه متن برجام را بررسی و در این راه از کارشناسان و صاحبنظران در سطح ملی کمک خواهد گرفت.

به گزارش فارس: منصور حقیقت‌پور نماینده مردم اردبیل در مجلس شورای اسلامی با اشاره به انتخاب اعضای کمیسیون ویژه بررسی برجام گفت: مجلس همانطور که طی حدود 2 سال گذشته مذاکرات هسته‌ای را پیگیری و مورد بررسی قرار داده از این پس و در قالب کمیسیون ویژه متن برجام را مورد بررسی قرار خواهد داد و در این راه از کارشناسان در سطح ملی بهره لازم را خواهد برد.

وی افزود: بررسی متن برجام مسئولیت بزرگی بر دوش نمایندگان ملت است قطعا دعای خیر مردم باید پشت سر نمایندگان باشد و مردم، مسئولان، کارشناسان و صاحبنظران به ما کمک کنند تا بتوانیم یک بررسی جامع و مطابق با منافع ملی در مورد برجام داشته باشیم.

عضو کمیسیون ویژه بررسی برجام اظهار داشت: نتیجه بررسی برجام در کمیسیون ویژه قطعاً نتیجه بسزایی در مسائل سیاسی،‌ امنیتی،‌ دفاعی،‌ اقتصادی و اجتماعی ما خواهد داشت و در این مدت دو ماهه ما باید بتوانیم کار فوق‌آلعاده‌ای را برای بررسی برجام صورت دهیم.

حقیقت‌پور خاطر نشان کرد: اینکه روند بررسی برجام و ساز و کار آن چگونه خواهد بود و اینکه آیا کمیسیون‌هایی در این‌باره تشکیل خواهد شد یا نه، موضوعی است که باید پس از تشکیل کمیسیون و رئیس و هیأت‌رئیسه باید به آن پرداخته شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.