فغانی؛ داور خوشیمن برای اصفهانیها
بعد از بازی پرسپولیس و ذوبآهن، خیلیها یاد مسابقه تراکتورسازی و نفت تهران افتادند که چگونه اخراج عجیب آندو در آن بازی باعث شد جام قهرمانی به سپاهان برسد.
به گزارش تابناک ورزشی و به نقل از بانک ورزش، آنچه نادیده گرفته میشود اما بازی مستقیم سپاهان و تراکتور در همین فصل گذشته است؛ جایی که وقتی تبریزیها با یک گل از حریف پیش بودند، فغانی وارد صحنه شد و یک پنالتی عجیب از سعید آقایی به سود تیم اصفهانی گرفت؛ تصمیمی که همه کارشناسان داوری متفقالقول آن را رد کردند. به نظر میرسد فغانی یک داور خوشیمن برای تیمهای اصفهانی است!
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظرات بینندگان
داور 70میلیونی سپاهان
یاد سال 87 بخیر که داوری بسیار ضعیف مظفری جام قهرمانی را از سپاهان بزور گرفت و تقدیم پرسپولیسیها کرد.
داور خوش يمن يا .....
ارادت جناب فغانی نسبت به تیم های اصفهانی بر هچ کس پوشیده نیست البته به جز فدراسیون و کمیته نسبتا محترم داوران
اخه مامانشون اصغهانيه بعدش هم كارمند اصفهاني هاست تاج، اسلاميان .........بازهم بگم يا بسه؟ ضمناًً قرار شده ان كاري كه اخر فصل ميخوان انجام بدن كه خيلي هم تابلوست اول فصل انجام بدن اگه تونستي حذفش نكن جان تابي.
ارادت جناب فغانی نسبت به تیم های اصفهانی بر هچ کس پوشیده نیست البته به جز فدراسیون و کمیته نسبتا محترم داوران
فغانی خوش یمن نیست بلکه این باند اصفهانیها هستند که با وعده و عید و اینکه تیمهای اصفهانی درپایان مسابقات لیگ قهرمان شوند دست به کارهای خلاف دون شان داوری میزنند دم اصفهانیها گرم که هوای تیمهای شهرشون را دارند ولی تیمهای تهرانی ریشه همدیگررومیزنند مثل استقلال و پرسپولیس
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.