آخرین خبرآمریکا با توافق پیشنهادی قطر به ایران موافقت کرد
2بازدید

عکس‌های تکان‌دهنده داعش از یک فاجعه

گروه تروریستی داعش تصاویری از نحوه تخریب معبدی را در شهر تاریخی پالمیرای سوریه منتشر کرد که اوایل این هفته با خاک یکسان کرده بود.

عکس‌های تکان‌دهنده داعش از یک فاجعه
گروه تروریستی داعش تصاویری از نحوه تخریب معبدی را در شهر تاریخی پالمیرای سوریه منتشر کرد که اوایل این هفته با خاک یکسان کرده بود.

به گزارش ایسنا، در فاصله چند روز از انتشار تخریب معبد «بعل شمین»، یکی از گنجینه‌های بزرگ تاریخی سوریه توسط داعش، این گروه تروریستی در وب‌سایت منتسب به خود تصاویری از نحوه بمب‌گذاری و تخریب این اثر تاریخی دوهزار ساله را منتشر کرد.

از سوی دیگر، هفته گذشته خبر اعدام بی‌رحمانه رئیس تیم باستان‌شناسی پیشین پالمیرا در صدر اخبار جهان قرار گرفت. تروریست‌ها سر «خالد اسد» ۸۲ ساله را که ۴ دهه برای حفظ این شهر باستانی کوشید، از بدن جدا کردند و پیکر او را در ویرانه‌های تاریخی پالمیرا آویختند.

به گزارش «سی‌بی‌اس»، اقدامات اخیر با واکنش شدید «بان کی‌ مون» دبیرکل سازمان ملل و «ایرینا بوکووا»، دبیرکل یونسکو رو به رو شده است.

نام شهر پالمیرا که به مروارید کویر مشهور است، در آثار به جا مانده از سده ۱۹ پیش از میلاد مسیح هم ذکر شده است. این شهر در آثار یادشده منطقه‌ای توصیف شده که محل استراحت کاروان‌ها بوده است؛ کاروان‌هایی از اطراف خلیج فارس که در جاده ابریشم در حرکت بودند و به سمت دریای مدیترانه می‌رفتند. پالمیرا در زمان روم باستان، در حدود قرن نخست میلادی، به اوج شهرت رسید.

{$sepehr_album_21070}

داعش

داعش
داعش
داعش
داعش
داعش

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۴/۰۶/۰۴ ۱۴:۱۸

به خداوندي خدا، اينها ديوانه هستند...

ناشناس۱۳۹۴/۰۶/۰۴ ۱۴:۱۳

اينها همه فيلم است اين ستون ها را جند وقت ديگه در موزه هاي معروف مي بينيد يا در حراجي هاي معروف فروخته مي شود . تابي جون جون من چاپ كن

ناشناس۱۳۹۴/۰۶/۰۴ ۱۴:۰۴

اینا دیگه چه موجودات مخوفی هستند ، پناه بر خدا .

ناشناس۱۳۹۴/۰۶/۰۴ ۱۳:۴۷

لعنت بهشون.ازحيوان هم پست ترند

علی۱۳۹۴/۰۶/۰۴ ۱۳:۲۶

وحشی بودن که شاخ و دم نداره
صد شرف به حیوانات وحشی!

ناشناس۱۳۹۴/۰۶/۰۴ ۱۳:۱۵

دست های نا پاک اسرائیل از استین اردوغان ورزیم ال سعود بیرون می اید

ناشناس۱۳۹۴/۰۶/۰۴ ۱۳:۱۱

خدا لعنتشان کند. آقای بان کی مون پس شما چه کاره اید فقط محکوم کردن بلدید.

ناشناس۱۳۹۴/۰۶/۰۴ ۱۳:۰۹

همش زیر سر کشورهای عربی خلیج فارس است.
چون بجز خاک صحرا اثر تاریخی دیگه ای ندارن میخوان آثار دیگر کشورها را خراب کنن.

کوروش درخشان۱۳۹۴/۰۶/۰۴ ۱۲:۵۲

داعش بطور قطعی از طرف اسرائیل ماموریت ویژه دارد تا فرهنگ ، تمدن و دین مسلمانان را هدف قرار دهد اعم از نابودی فیزیکی و معنوی.

ما باید در قالب های متنوع فرهنگی و هنری ، یعنی با صدور فرهنگ و تمدن غنی ایران زمین با این جنگ ناجوانمردانه مبارزه کنیم.

محمد جعفر۱۳۹۴/۰۶/۰۴ ۱۲:۵۱

کجای این عکس تکان دهنده بود؟ یه خرابه ای بود که خراب تر شده، مگه آدم کشتن که میگین تکان دهنده؟

ناشناس۱۳۹۴/۰۶/۰۴ ۱۲:۵۰

تمدن جدید آمریکائی همیشه به پشتوانه فرهنگی شرق حسادت می ورزید و قطعا یکی از پشتوانه های تمدن شرق آثار تاریخی در خاورمیانه است که بدست داعش و سلفی ها در حال نابودی می باشد

ناشناس۱۳۹۴/۰۶/۰۴ ۱۲:۴۷

حماقت که شاخ ودم نداره .

ناشناس۱۳۹۴/۰۶/۰۴ ۱۲:۴۱

خاک بر سر داعش

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.