آخرین خبربرد در دقایق آخر استقلال با امضای آسانی
2بازدید

فرمانده نیروی انتظامی:

نیروی انتظامی در مقابل قانون شکنی می‌ایستد

فرمانده نیروی انتظامی گفت: نیروی انتظامی این افتخار را دارد که مقتدرانه در مقابل هرگونه قانون شکنی و هر حرکتی که موجب سلب آسایش مردم می شود، می ایستد و افتخار این را دارد که پناهگاه و امین مردم است و این بالاترین سرمایه ماست.

نیروی انتظامی در مقابل قانون شکنی می‌ایستد
فرمانده نیروی انتظامی گفت: نیروی انتظامی این افتخار را دارد که مقتدرانه در مقابل هرگونه قانون شکنی و هر حرکتی که موجب سلب آسایش مردم می شود، می ایستد و افتخار این را دارد که پناهگاه و امین مردم است و این بالاترین سرمایه ماست.

به گزارش ایسنا،  سردار حسین اشتری در مراسم معارفه فرمانده جدید انتظامی استان کرمان اظهار کرد: امروز کشور جمهوری اسلامی به دلیل پیشرفت هایی که داشته و استکبارستیزی که در مردم و مسوولان ماست، مورد طمع همه جهانخواران بوده و به دلیل امنیتی که دارد، مورد تهاجم دشمنان است.

وی با اشاره به توطئه های بسیار علیه جمهوری اسلام تصریح کرد: این توطئه ها همواره به دلیل هوشیاری امام و مقام معظم رهبری، هماهنگی بین مردم و مسوولان و حضور نیروهای مسلح خنثی می شود.

فرمانده ناجا با بیان اینکه دشمنان به دنبال این هستند که این امنیت و ثبات را به هم زده و امنیت اجتماعی ما را خدشه دار کنند ادامه داد: استان کرمان به دلیل نزدیکی با برخی از کشورهایی که متاسفانه ثباتی در آنها نیست، در معرض تهدیدات زیادی قرار دارد و کرمان با وجود مشکلاتی از جمله ترانزیت مواد مخدر، تردد اتباع غیرمجاز و حضور اشرار اما یکی از استان های امن و آماده برای مقابله با هر شیطنتی است.

وی افزود: نیروی انتظامی، اطلاعات، بسیج، سپاه، ارتش و قوه قضائیه با اطاعت از مقام معظم رهبری و با همدلی و همزبانی و هوشیاری و اشراف کامل اطلاعاتی بر دشمن کاری کرده اند که اشرار و گروه های ضد انقلاب، سودجو و قاچاقچی نتوانند آرامش مردم را به هم بزنند.

اشتری با بیان اینکه وظیفه نیروی انتظامی حفظ نظم، امنیت و آرامش برای مردم است تصریح کرد: برای استقرار نظم و امنیت تا پای جان ایستاده و دلیل این حرف نیز؛ تقدیم شهدا در این راه است.

وی بیان کرد: نیروی انتظامی این افتخار را دارد که مقتدرانه در مقابل هرگونه قانون شکنی و هر حرکتی که موجب سلب آسایش مردم می شود، می ایستد و افتخار این را دارد که پناهگاه و امین مردم است و این بالاترین سرمایه ماست.

فرمانده نیروی انتظامی با بیان اینکه رویکرد ما این است که پیشگیری اجتماعی داشته و از جرائم و ناهنجاری ها به وسیله خود مردم پیشگیری و برخورد کنیم افزود: این فرهنگ جامعه محوری و ارتباط با مردم و مسوولان برای ما یک سرمایه است که باید روز به روز افزایش یابد.

به گفته سردار اشتری، فرماندهی انتظامی استان کرمان 20 درصد افزایش کشف مواد مخدر، 5 درصد کاهش جرائم و 6 درصد کاهش تلفات جاده ای داشته است.

وی با بیان اینکه نیروی انتظامی بالاترین خدمت را به مردم ارائه می دهد افزود: باید تسهیلاتی باشد که این خدمات انتظامی با سرعت بیشتری و بهتر از گذشته باشد ضمن آنکه ما نیز بنا داریم حمایت ها و کمک های بیشتری را به استان کرمان نسبت به گذشته داشته باشیم هرچند از گذشته توجه ویژه ای به این استان بوده و از استان های اولویت دار ماست.

فرمانده ناجا در ادامه افزود: سردار چناریان 35 سال خدمت خالصانه و صادقانه را پشت سر گذاشته و با افتخار دوران خدمتی خود را به اتمام رساندند و در پنج سال گذشته انصافا در استان کرمان زحمت کشیدند.

اشتری با اشاره به به اینکه سرهنگ بنی اسدی فردی امنیتی و آشنا به مسائل استان هستند، اظهار کرد: مسائل اولویت دار برای ما در ناجا مشخص است و در برنامه ششم توسعه آمده و سیاست های بنیادی نیروی انتظامی مشخص است و باید از ظرفیت ها بیشتر استفاده کند و این مسائل در توان آقای بنی اسدی هست و امیدواریم امنیت و آسایش در استان کرمان ارتقاء یابد.

فرمانده ناجا در ادامه گفت: سرهنگ ناظری جانشین فرمانده سابق نیروی انتظامی استان کرمان، به سمت فرماندهی انتظامی ویژه شرق تهران منصوب شده است.

وی افزود: امیدواریم همه ما بتوانیم زیر چتر ولایت خدمتگزاری بی منت برای مردم کشور و استان باشیم و بالاترین افتخار ما این است که سرباز ولایت هستیم که هم برای دنیا و هم برای آخرت ما خوب است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.