آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
2بازدید

پیشنهاد عجیب "پترائوس" به سازمان سیا!

مدیر سابق CIA پیشنهاد کرد که برای مبارزه با داعش، از گروهک "جبهه النصره" (شاخه تشکیلات تروریستی القاعده در سوریه) کمک گرفته شود.

به گزارش شبکه العالم، "دیوید پترائوس" که پیشتر فرمانده نیروهای آمریکایی در عراق و افغانستان بود، مدعی شده است که باید از افراد "میانه رو" در جبهه النصره استفاده شود. پترائوس این موضوع را با یکی از منابع سایت خبری "دیلی بیست" مطرح کرد.

دیلی بیست تأکید کرد که مسؤولان آمریکایی این طرح پترائوس را خطرناک، غیرقابل اجرا و بحث برانگیز توصیف کردند زیرا آمریکا جنگ علیه تروریسم را پس از حملات القاعده در 11 سپتامبر 2001 آغاز کرد.
پترائوس در مارس 2011 و در اوایل بحران سوریه مدیر سی آی ای بود و در آن زمان نیز خواستار حمایت دولت آمریکا از تروریستها و باندهای مسلح در سوریه شده بود. وی سرانجام در سال 2012 پس از یک رسوایی اخلاقی استعفا کرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.