آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
2583بازدید

سفر گردشگران به حلبي‌آبادهاي برزيل

كارناوال يكي از تجارت‌هاي عمده در حلبي‌آبادهاي شهر «ريو دي ژنرو» در برزيل به‌شمار مي‌آيد.

گردشگران بسياري سفرهاي خود را براي حضور در نمايش كارناوال كه سوم و چهارم فوريه در برزيل برگزار مي‌شود، آغاز كرده‌اند؛ اما فعاليت اصلي با هدف تبديل حلبي‌آبادهاي برزيل به غوغاي رنگ و سرود از شش‌ماه پيش آغاز شده است.

به گزارش ايسنا به نقل از آسوشيتدپرس، اين نمايش فرصتي براي گردشگراني است كه به‌جز در ايام جشنواره‌ي كارناوال جرأت پا گذاشتن به اين حلبي‌آبادها را ندارند. هر سال، حدود يك ميليون دلار با هدف برپايي يك نمايش كارناوال 80 دقيقه‌يي هزينه مي‌شود كه در آن، 4500 نفر به نواختن طبل مي‌پردازند.

كارناوال يكي از تجارت‌هاي عمده در حلبي‌آبادهاي شهر «ريو دي ژنرو» در برزيل به‌شمار مي‌آيد. هر سال، هزاران نقاش، طراح و نوازنده براي فعاليت در اين كارناوال استخدام مي‌شوند و گروهي از هنرمندان نيز به دوختن لباس‌هايي كه كلاه‌هاي خاص و تزييني دارند و مخصوص اين جشنواره‌اند، مي‌پردازند.

صنعت كارناوال در كشور برزيل هر سال حرفه‌يي‌تر مي‌شود و نورپردازي، جلوه‌هاي ويژه و حضور شركت‌هاي خصوصي پررنگ‌تر مي‌شود.

كارناوال، جشن يا رژه‌ي همگاني در خيابان است كه با عنصرهايي از موسيقي و سيرك آميخته شده است؛ اين جشن بيشتر در غرب جايگاه محكمي پيدا كرده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.