آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
3بازدید

دام عاشقانه پسر شياد در اينترنت

فردي كه به بهانه ازدواج عكس‌هاي خانوادگي دختران جوان را به دست آورده و با تهديد انتشار در فضاي مجازي از آنها اخاذي مي‌كرد، توسط پليس فتا شناسايي و دستگير شد.

به گزارش آرمان، سرهنگ سيد مصطفي مرتضوي رئيس پليس فتا اصفهان گفت: در پي شكايت يكي از شهروندان مبني بر اينكه فردي ناشناس با به دست آوردن تصاوير شخصي و خصوصي اش قصد اخاذي از او را دارد بررسي موضوع در دستور كار اين پليس قرار گرفت.

وي افزود: شاكي در اظهارات خود بيان كرد مدتي پيش در يكي از شبكه‌هاي اجتماعي مجازي با پسري آشنا شدم كه پيشنهاد ازدواج به من داد و با توجه به پيشنهاد او و پيام‌هاي عاشقانه از طرف او فريب خورده و بنا بر درخواستش عكس‌هاي خصوصي و خانوادگي‌ام را برايش ارسال نمودم كه پس از آن تغيير رفتار داده و شروع به اخاذي از من كرد تا عكس‌هايم را در فضاي مجازي انتشار ندهد.

رئيس پليس فتا اصفهان ادامه داد: با تحقيقات و بررسي‌هاي انجام‌شده در فضاي مجازي و انجام اقدامات تخصصي متهم كه جواني ۲۳ ساله و ساكن اصفهان است شناسايي و دستگير شد.

وي توصیه کرد: افراد از به اشتراك‌گذاري عكس‌هاي شخصي خود در فضاي مجازي اجتناب كنند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.