آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
1بازدید

یزد پایین‌ترین آمار جرم و جنایت را دارد

دادستان کل کشور گفت: امروز بیش از هر زمانی، انقلاب، راه و روش و مقصد امام راحل رونق دارد.

دادستان کل کشور گفت: امروز بیش از هر زمانی، انقلاب، راه و روش و مقصد امام راحل رونق دارد.

به گزارش تابناک یزد، حجت الاسلام و المسلمین سید ابراهیم رئیسی در هفتمین سالروز درگذشت مرحوم حاج سید جواد مدرسی در مسجد بیاق خان یزد با اشاره به اینکه امروز خط و روش و هدف امام بیش از هر زمان دیگر رونق دارد، گفت: سخنانی که دیروز شما از امام راحل در جماران می‌شنیدید، امروز از جانشین ایشان می‌شنوید.

دادستان کل کشور با اشاره به سخن امام راحل درباره حفظ نظام گفت: هیچ واجبی بر‌تر از حفظ نظام وجود ندارد. سید ابراهیم رئیسی، مصداق این سخن را حمایت از نیروهای بسیجی، سپاهی و ارتشی در جبهه‌ها عنوان کرد.

حجت الاسلام رئیسی در سخنان خود به سیره ائمه اطهار پرداخت و گفت: مبارزه با ظلم و فساد در سیره همه این بزرگواران بوده است.

وی در این رابطه افزود: ممکن است در طول زمان روش‌ها و تاکتیک‌ها تغییر کند ولی ارزش‌ها تغییر نمی‌کند. او تصریح کرد که تمام امامان ما در ضدیت با حاکمان جائر و ظالم بوده‌اند.

این مقام قضایی با اشاره به مشهور بودن یزد به دارالعباده و دارالعلم، وجود علما و برکات آنان را موجب ایجاد این خصیصه برای یزد عنوان کرد.

وی با اشاره به حضور خود در شورای قضایی استان یزد و گزارش مسئولان استانی گفت که یزد پایین‌ترین آمار جرم و جنایت را دارد که باید برای حفظ آن همه مدیران و مسئولان تلاش کنند.

دادستان کل کشور در ادامه سخنان خود، ایران را علمدار مبارزه با ظلم در دنیا توصیف کرد و گفت: همه می‌دانند پرچمی که دیروز در دست امام بود، امروز در دست جانشین ایشان است و مردم فرهیخته و با بصیرت با همه وجود از مظلومان عالم حمایت می‌کنند.

حجت الاسلام رئیسی بیان داشت: بسیاری از افراد سعی داشتند تا با قلم زدن و شعر گفتن و... انسان‌ها را به خوبی دعوت کنند ولی تفاوت علمای ربانی ما با آنان در قیادت و سیادت است.

وی در این رابطه توضیح داد که برخی به مردم می‌گویند بروید و خوب شوید ولی امام و علمای ما می‌گویند بیایید.

به گزارش خبرآنلاین،رئیسی در پایان، مرحوم مدرسی و آیت ا... خزعلی را از مصادیق این علما ذکر کرد و گفت: بالا‌ترین آمار شهدای اصناف مربوط به روحانیت است. چون روحانیت در جبهه‌ها حضور داشت و هم مردم را به حضور دعوت می‌کرد.

وی این مراسم را باشکوه توصیف کرد و علت آن را وجود عالمی عنوان کرد که اهل علم و فقاهت بود و تهذیب نفس داشت.

آیت ا... ناصری امام جمعه یزد، مسئولان قضایی و نظامی و جمعی از علاقمندان در این مراسم حضور داشتند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.