بازدید 12406
12406 بازدید
جانبداری اردوغان از سعودیها
رجب طیب اردوغان رئیس جمهوری ترکیه مسئولان سعودی را در ماجرای منا بی تقصیر دانست و انتقاد از آنها را اشتباه توصیف کرد.
تاریخ انتشار: ۰۴ مهر ۱۳۹۴ - ۰۷:۵۲ 26 September 2015
کد خبر: ۵۳۴۳۵۶
| ۰۴ مهر ۱۳۹۴ - ۰۷:۵۲ 26 September 2015
| 12406 بازدید
12406 بازدید
رجب طیب اردوغان رئیس جمهوری ترکیه مسئولان سعودی را در ماجرای منا بی تقصیر دانست و انتقاد از آنها را اشتباه توصیف کرد.
به گزارش مهر به نقل از تودی زمان، رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه طی سخنانی مقامات عربستان سعودی را در حادثه منا بی تقصیر دانست و گفت: مدیریت چنین جمعیت عظیمی قطعاً مشکلاتی دارد.
وی انتقاد کشورهای اسلامی به خصوص ایران در بی کفایتی مسئولان سعودی در مدیریت حج را بی اساس دانست و گفت احتمالاً عربستان سعودی برای جلوگیری از وقوع چنین حوادثی تدابیری می اندیشد ولی من از اظهارات خصمنانه علیه سعودی ها حمایت نخواهم کرد.
وی خطاب به دولت های اسلامی منتقد عربستان سعودی در ماجرای رمی جمرات در منا افزود: عربستان تمام تلاش خود را می کند تا زیارت خانه خدا در آرامش برگزار شود و وقوع چنین حوادثی طبیعی به نظر می رسد و انتقاد از آنها اشتباه است.
سخنان اردوغان در حالی بیان شد که محمد علی شاهین معاون حزب عدالت و توسعه ترکیه در اظهاراتی جداگانه بر خلاف رئیس جمهوری ترکیه مسئولان سعودی را در اداره حج بی کفایت خطاب کرد. وی با بیان این که اگر کشورش مدیریت حج را بر عهده بگیرد بهتر از سعودی ها می تواند حج را اداره کند گفت: فاجعه منا نتیجه بی توجهی مسئولان امنیتی عربستان بوده است.
این در حالی است که رسانه های ترکیه اعلام کردند در حادثه رمی جمرات تنها حدود ۷۰۰ نفر از زائران بیت الله الحرام در فشارهای ناشی از ازدحام جان خود را از دست دادند.
ایران از جمله کشورهای اسلامی منتقد مدیریت مقامات سعودی در ماجرای منا بود. در ایران هزاران نفر از نمازگزاران روز جمعه در تظاهرات گسترده ای بی کفایتی مسئولان سعودی را در مدیریت مراسم حج محکوم کردند.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.