آخرین خبرترافیک نیمه‌سنگین در ۳ محور پایتخت
0بازدید

داعش مظنون اصلي بمب‌گذاري ترکيه است

نخست وزیر ترکیه روز دوشنبه اعلام کرد داعش در کانون اصلی تحقیقات درباره دو بمب گذاری انتحاری قرار دارد که دست که 97 کشته در آنکارا پایتخت این کشور برجا گذاشت.

احمد داود اوغلو در مصاحبه با شبکه ان تی وی گفت حمله روز شنبه با هدف تلاش برای تحت شعاع قرارد دادن نتایج انتخابات پارلمانی انجام شد که قرار است اول نوامبر برگزار شود از این رو چنانچه مشخص شود تدابیر امنیتی در جلوگیری از این انفجارها کارامد نبوده است گام های لازم برداشته خواهد شد.

وی افزود: « به طور قطع این حمله انتحاری بوده است و آزمایش های دی ان ای در حال انجام است. مشخص شده است بمب گذاران انتحاری چگونه خود را به محل انفجار رسانده اند و به شناسایی یکی از مظنونان نزدیک شده ایم.»

دو منبع امنیتی بلندپایه روز یکشنبه به خبرگزاری رویترز اعلام کردند نشانه های اولیه حاکی از آن است که داعش در این حمله دست دارد .

این دو انفجار روز شنبه به فاصله چند دقیقه و در حالی روی داد که صدها نفر برای شرکت در تظاهراتی گردهم آمده بودند که فعالان هوادار کردها و گروه های مدنی برای اعتراض به درگیری میان نیروهای امنیتی و پ ک ک در جنوب شرق ترکیه ترتیب داده بودند.

به گزارش خبرگزاری رویترز از استانبول ، حزب دموکراتیک خلق های ترکیه که اعلام کرد در این حمله هدف قرار گرفته است شمار تلفات انفجارها را 128 نفر گزارش کرده است.

حال آنکه دفتر داود اوغلو از کشته شدن 97 نفر خبر داده است. 

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.