آخرین خبرهشدار منابع آمریکایی درباره احتمال حمله ترامپ به ایران
3بازدید
۰

پ ک ک اعلام کرد به آتش بس اعلام شده پايبند خواهد بود

خبرگزاری «فیرات Firat» به نقل از مراد کاراییلان اعلام کرد:«‌ما به احترام آنهایی که در آنکار کشته شدند متعهد به ادامه توقف خصومت ها هستیم و بدون تردید این روند را دنبال خواهیم کرد. ما توقف خصومت ها را نقض نخواهیم کرد.»

یک پایگاه اینترنتی نزدیک به پ ک ک روز دوشنبه به نقل از یکی از فرماندهان ارشد پ ک ک اعلام کرد این گروه با یاد حدود 100 نفر که در بمب گذاری آنکارا کشته شدند ، به آتش بسی که اواخر هفته اعلام شد پایبند خواهد بود.

این وعده پ ک ک به رغم حملات هوایی اخیر ارتش ترکیه علیه جنگجویان پ ک ک در جنوب شرق ترکیه و شمال عراق و درگیری در شرق ترکیه مطرح شد که در آن جنگجویان پ ک ک دو سرباز ترک را کشتند.

خبرگزاری «فیرات Firat» به نقل از مراد کاراییلان اعلام کرد:«‌ما به احترام آنهایی که در آنکار کشته شدند متعهد به ادامه توقف خصومت ها هستیم و بدون تردید این روند را دنبال خواهیم کرد. ما توقف خصومت ها را نقض نخواهیم کرد.»

به گزارش خبرگزاری رویترز از استانبول، پ ک ک روز شنبه در واکنش به درخواست ها برای کمک به کاهش تنش ها در آستانه انتخابات یکم نوامبر، آتش بس اعلام و تاکید کرد اعضای این گروه تنها در صورتی اقدام خواهند کرد که با حمله روبرو شوند.

دو عامل انتحاری روز شنبه به راهپیمایی فعالان طرفدار کردها و چپگراها در آنکارا حمله کردند که بر اثر آن دست‌کم 97 نفر کشته شدند.

این فرمانده پ ک ک در تشریح حملات هوایی اواخر هفته علیه اهداف پ ک ک تصریح کرد 17 جنگجوی پ ک ک در عملیات هوایی روز یکشنبه در استان حکاری در جنوب شرق ترکیه کشته شدند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.